Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 57 návštěvníků)

Hitparáda letošního vánočního cukroví - mrkvové cukroví

0.0
Hitparáda letošního vánočního cukroví - mrkvové cukroví

Potřebné ingredience

Mrkvové cukroví 350 g polohrubé mouky, 150 g na jemno nastrouhané mrkve, 250 g másla a 1/2 prášku do pečiva. Moučkový a vanilkový cukr na obalení. Případně skořicový.

Postup přípravy

NIKDY bych nevěřila, že toto bude favoritem na první příčky hitparády vánočního cukroví. Opak je pravdou, jsem ráda, že jsem se neodradila názvem:-) Rychlé, super se s nim pracuje a rozplývá se na jazyku! Díky za recept p. Behancové

POSTUP PŘÍPRAVY

Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto, které necháme v lednici odležet.Potom vyválíme cca 3–4 mm tlustý plát a vykrajujeme. Pečeme v troubě na pečícím papíru na 180 stupňů asi 15 minut. Hotové, ještě horké obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru, nebo skořicového cukru, doporučuji vyzkoušet po malém množství všechny varianty a uvidíte, která vám bude chutnat nejvíce!

obaleno

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bebushka 17. 12. 2013, 8:47
vynikající!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Jana Dv 16. 12. 2013, 11:11
My děláme mrkvové cukroví už léta. Jen z nich děláme minišátečky a balíme do nich povidla. A pak až obalíme v cukru. Je to úžasná kombinace :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie