Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 28 návštěvníků)

zdravě a rychle UGRILOVANÉ KUŘE v papiňáku

0.0
zdravě a rychle UGRILOVANÉ KUŘE v papiňáku

Potřebné ingredience

kureci porce,sul,gril.koreni,olej

Postup přípravy

Kure poradne v uterce osusit.
Osolime a vetreme grilovaci koreni.
V papinaku rozpalit trosku oleje a kure z obou stran prudce osmazit.
Dno hrnce musi byt cele pokryte masem !!!!!!
Jeste trosku dosypeme na maso koreni-grilovaci.
Uzavreme hrnec a jakmile zacne papinak sycet,ztlumime.
"Grilujeme" tak 8-15 minut,lepsi je ta delsi doba.
Papinak nechame tzv.dojit-.....
Masicko je neuveritelne dobre,uplne mekkoucke !!!!!!¨
Pokud se na zacatku poradne nevysusi,tak pusti dost stavicky,kterou lze pouzit na ryzi,brambory.
Ja nekdy jeste nakonec opecu maso zprudka na teflonce-kvuli kuzicce....
Timto zpusobem priprava se mi jeste NIKDY nestalo,ze by maso zustalo u kosti nedodelane....
MNAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

gabb 22. 1. 2016, 9:14
(Y) (Y) (Y)
karma75 22. 1. 2016, 6:55
Dělala jsem jen kuřecí prsa, a maso bylo úžasně šťavnaté, navíc s minimem tuku a výbornou šťávou (Y)
reenda 22. 1. 2016, 6:23
|:o) |:o) |:o) výborné |:o) |:o) |:o) ňam ňam, díky za super recept (clamp) (clamp) (clamp)
babičkakvětka 20. 1. 2016, 16:43
(Y) (clamp)URCITE VYZKOUSIM
srneckova 20. 1. 2016, 9:03
tak to musím vyzkoušet (Y) (Y) (Y) (Y)
lidare 19. 1. 2016, 20:53
(Y) :-) (clamp)
sikina54 19. 1. 2016, 19:40
velká úspora jak času tak energie místo pečení v troubě,dělala jsem ne na oleji ale na másle a štávy je opravdu dostatek i na rýži, nebojte se to zkusit (&)
Paluna 18. 1. 2016, 9:44
Určitě vyzkouším.. (Y) (Y)
novackova 17. 1. 2016, 19:48
(Y) (Y) (Y) (F)
kakluse 17. 1. 2016, 18:50
Zdravím Yvon,děkuji za fantastický recept.Kuřátko bylo štavnaté,rychlé a sosíku bylo taky hodně.Fakt super.Mějte se krásně.S pozdravem Ivča
pepro 28. 10. 2009, 15:51
recept chválím (Y) (Y) (Y) určitě se u nás zabydlí. Dělala jsem 15 minut a to mi přijde jako minimum, příště nechám klidně i 20 - ale i tak bylo maso měkoučké a u kosti udělané... Šťávy pustilo spoustu, byla jsem fakt překvapená. Moc jsem to mu sice nevěřila, ale spoléhala jsem na Vás - a vyplatilo se! díky moc za recept, budu doporučovat dál (clamp) (clamp) (clamp)
belezza 3. 12. 2009, 15:20
@pepro Petulko,to jsem moooc rada !!!!!!! (Y) (Y) (Y) U tohoto receptu je 100% jistota,ze se masicko upece a nehrozi zadna salmoneloza (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)paaa
belezza 27. 1. 2009, 15:34
(flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) jsem rada,maminky,ze jste se nebaly vyzkouset .....Kure je opravdu mekkoucke,az se rozsypa (Y) (Y) (Y) a hlavne neskutecne RYCHLE !!!!!!!
zdee 18. 1. 2009, 18:34
dnes bylo na oběd, po prvnotních problémech s pokrytím celého dna se vydařilo a bylo (Y), určitě budu dělat zas,děkuji za super receptík (Y) (clamp) (hello) (mamca)
honza 7. 1. 2009, 11:06
Prosím a to tam dáte to kuře naporcované nebo celé *-) *-), že má být pokryté celé dno 8-| 8-| Dík Jana
belezza 27. 1. 2009, 15:36
@honza Janinko,kure ma byt NAPORCOVANE,i stehynka s kostmi budou UPLNE mekka (F) (F) (F) (F) (F)
promimi 7. 1. 2009, 11:00
Moc děkuju za receptík :-) Včera jsem potřebovala nějakou rychlovku, tak jsem vyzkoušela a kuřátko bylo mňamózní! Jen jsem trošku nevydržela a vařila na 2x - uprostřed vaření se mi zdálo, že se mi kuřátko pálí, tak jsem na něj jukla :-$ Opravdu musím moooc chválit- kuřátko se jen rozsýpalo a mělo i krásnou kůrčičku!
zdee 7. 1. 2009, 9:35
to jako v papináku téměř na sucho?? nepřipálí se a nesmrdí to??? :-o :-o :-o to jsem z toho jelen, že bych vyzkoušela??? *-) *-)
belezza 27. 1. 2009, 15:35
@zdee Zdenicko,kure pusti PLNO STAVY (Y) (Y) (Y) (Y)
Camilla 6. 1. 2009, 10:52
(Y)To vypadá zajímavě určitě vyzkouším.... (F)
Iru.S 4. 1. 2009, 19:37
Tak jsem dnes zkusila vaše GRILOVANÉ KUŘE a opravdu je to super (Y).S papiňákem se teprve zabíhám(dostala jsem ho k (stromecek) ),ale zjišťuji,že to bude můj dobrý pomocník ;-). Kuřátko jsem tam měla 15min. od syčení a po otevření jsem se nestačila divit jak masíčko bylo měkkoučké a odpadalo od kosti a i ta šťávička na brambory byla dost.Sice jako grilované nebylo(na to bych ho musela asi strčit ještě do té trouby na kůrčičku),bylo spíše jako upečené v troubě,ale výborné...šťavnaté a měkoučké.Každému s papiňákem doporučuji (Y) vyzkoušet,tak rychle jsem ještě nikdy hotové kuře neměla.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie