(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Vitrážkové pečivko

Potřebné ingredience
pre inspiraciu
Postup přípravy
tymto dakujem za inspiraciu Pavla S. (papina0) ID 125085
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

jeremy
(upraveno)
3. 12. 2012, 20:16



nahlásit

Dada34
(upraveno)
9. 12. 2008, 23:03
Tak jsem vyzkoušela. první várka šla do koše, děsně jsem jí spálila v receptu péct na 250C se mi to nezdálo, ale říkala jsem si, když se to píše asi to má účel a nemělo
. Ale na pohled pěkné
, ale k jídlu nic moc. Tchýni málem rupla protéza
)))))





nahlásit

GingerXX
(upraveno)
4. 12. 2008, 17:13
Jaký druh bonbonů se do toho dává?
nahlásit

pištíček
(upraveno)
4. 12. 2008, 20:55
@GingerXX
obycajne tvrde bonpari

nahlásit

Dada34
(upraveno)
3. 12. 2008, 0:07
Vypadá to nádherně
Taky to chci letos vyzkoušet, jen nevím jestli se povede




nahlásit

pištíček
(upraveno)
3. 12. 2008, 19:09
@Dada34
urcite sa podaria, len ich treba sledovat od zaciatku, ked zacali cukriky bublat, tak som znizila teplotu, trvalo to len par minut, len netreba odchadzat od rury
a dakujem





nahlásit

Zirafka.Kacka
(upraveno)
2. 12. 2008, 21:31
Opravdu krásné
, taky se chystám vyzkoušet




nahlásit

pištíček
(upraveno)
2. 12. 2008, 22:22
@Zirafka.Kacka
Vdaka, toto ma fakt bavilo



nahlásit

ircat
(upraveno)
4. 12. 2008, 17:15
@pištíček
To je teda nadherne!!!! Luci, jaky je pak ten vnitrek? Da se pokousat? Neni uplne tvrdy?

nahlásit

pištíček
(upraveno)
4. 12. 2008, 20:57
@ircat
vdaka, je to take krehkejšie, zvladla to aj moja
a to bude mat az v marci tri roky a tvrde cukriky jej nedavam, ale toto bolo celkom fajn, musi sa to pochrumkať alebo vycmúľať


nahlásit