Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

EMPIRE STATE BUILDING - mrakodrap, Mašinka Tomáš 4, Medvídek Pú 4

0.0
EMPIRE STATE BUILDING - mrakodrap, Mašinka Tomáš 4, Medvídek  Pú 4

Potřebné ingredience

mramorové korpusy, krémy pundinkomáslové a vaječné šlehané nad parou, v mrakodrapu mražené jahody a do krému jsem přidala Salko

Postup přípravy

Náročný........ Mrakodrap byl zatím můj nejvyšší dort - samotný mrakodrap měřil 52 cm a dort celý 62 cm!!! Byl samozřejmě vyztužený špejlemi, bez nich by to asi nešlo...i tak jsem měla tu věž trochu nakřivo.. Dělala jsem ho z tužšího mléčného marcipánu, okénka projetá kolečkem na prošívání (jako u fotbal. míčů), dobarveno. Jako předlohu si kamarádka vybrala dort od Katky (Kattyna), taky dělala ESB.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

beckovka 24. 11. 2009, 11:43
(Y) (Y) :-o :-o :-o :-o :-o (D) (D) (D) Veroniko, to je neskutečná krása, nádherné dortíky a vím, že jste musela být grogy z takového množství. Super prácička, jako vždy, ale ten mrakodrap, :-o :-o :-o :-o :-o :-o to je nádhera. |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp), všechno naprosto dokonalé, to musel být oslavenec z toho paf. :-o :-o :-o :-o (D) (D) (D)
akin77 24. 11. 2009, 14:00
@beckovka Blani, moc děkuji, najednou jsem dělala jen tu mašinku a Púa, ten mrakodrap byl jiný den..... I tak to byl záhul ;-). (L)
stambi 24. 11. 2009, 11:42
Nááádhera :-o (Y) (Y)Počítám, že púa a mašinku už máš naděláno někde v krabičce a jen vkládáš na dorty. Jsi na tyhle postavičky opravdu odborník (clamp) (clamp) Ale ten mrakodrap...to je něco. Nádhera (Y) (Y) (Y)
akin77 24. 11. 2009, 13:31
@stambi Věrko, vždyť víš, že dělám vše na poslední chvíli, tentokrát jsem věděla, že dělám 2 dorty naráz, tak jsem si aspoň ;-) ty Púáčky udělala den dopředu ... Ale je fakt, že mi jde docela od ruky, teď už bych se nebála ho ukázat i na srazu ;-)... Děkuji!!! (L) (hello)
Zrušený účet 24. 11. 2009, 11:29
bože, Veru, Ty jsi se už úplně zbláznila,že? To je táááááákováááá nááááádhera, to mi hlava fakt nebere. Ani to, kde jsi dorty skladovala, protože jenom ta věž Ti musela zabrat minimálně jednu lednici *-) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
akin77 24. 11. 2009, 11:32
@ Helenko, ten mrakodrap byl jeden den a měla jsem vyndané skoro všechny police z lednice ;-)....Moc děkuji! (hello) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie