Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

RYCHLOVKA - kořeněné kuřecí ŠPALÍČKY nebo KŘIDÉLKA upečené v troubě

0.0
RYCHLOVKA - kořeněné kuřecí ŠPALÍČKY nebo KŘIDÉLKA upečené v troubě

Potřebné ingredience

10 kuřecích špalíčků, 1lžíce Tandoori Masala (kupuji v Albertu), 1lžíce grilovacího koření, 1lžíce drceného kmínu, 1lžíce vegety, 1lžíce hořčičného semínka a 7lžic strouhanky

Postup přípravy

Všechno koření a strouhanka se smíchá a ve směsi obalujeme špalíčky nebo křidélka, která jsme opláchli pod tekoucí vodou (to stačí nemusí se v ničem namáčet). Obalené kousky klademe na plech vyložený pečicím papírem. Dáme do vyhřáté trouby a pečeme na 160 (v horkovzdušné troubě) po 30 minutách kousky masa otočíme a pečeme dalších 30 minut. A je hotovo. Ničím nemastíme, nepodléváme....když jsem zkoušela poprvé, byla jsem zvědavá jak to dopadne... koření krásně provoní byt a za hodinu je výborná šťavnatá mňamka. Rychlé, jednoduché a prakticky bez nádobí...takové recepty mám nejraději :))).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Petrůvka1 29. 5. 2017, 10:02
Dobrý den, opravdu se nemusí křidélka či špalíčky v ničem namáčet?ani předvařit?fakt to jde dobře od kosti?musím vyzkoušet :-)
laskonka333 5. 5. 2017, 23:54
(Y)
metlicka 16. 2. 2017, 16:01
prosím dá se něčím nahradit to tandoori masala *-)
r.mysinska 16. 2. 2017, 13:04
Dobry den :-) Uz hodnekrat jsem zkousela recepty z netu a i kdyz byly vychvalovany do nebes, nebylo to dobre...tento recept je ale naprosta pecka!!! (Y) (Y) (Y) Vzdy varim na dva dny, ale je mi jasne, ze az prijede manzel z prace, na zitrek nezbudou ani kosti ,-) ,-) ,-) :-D dekuju za skvely tip! (F) (F)
lidahan 26. 11. 2012, 16:08
dnes jsem dělala, bylo to dobré, ale na můj vkus moc slané. Asi jsem špalíky obalila moc důkladně
Suzanka2 14. 2. 2011, 8:44
geniální, fakt jsem se přejedla ... |:o)
kopretin.a 29. 7. 2010, 7:40
dělala jsem křidélka a musela jsem je trošku metličkou poťupkat olivovým olejem - jinak ta strouhanka opadávala a vůbec by neměla tu barvu, co máte na obrázku...ale bylo to vynikajícící (Y)
CIMCA 13. 8. 2010, 17:18
@kopretin.a Jsem ráda, že vám chutnalo |:o), ale nikdy tam olej nepřidávám... *-), zítra dělám na oslavu :-). Romana
Leňula*B 19. 7. 2010, 9:32
tak dnes opět váš receptík, děkuji , (Y) (Y) (Y) minule jsem nenapsala koment a dneska napravuji, děkuji (L) (L) (L) výborná rychlovka a vychytávka
CIMCA 23. 7. 2010, 17:18
@Leňula*B Děkuji za komentík |:o). Jsem ráda, že vám chutná! Mi je milujeme a děláme často v létě je to parádní jídlo třeba jen tak se zeleninkou a (B). Krásné léto (hello).
NIRI 27. 4. 2010, 18:11
Tak jsem dělala a opravdu nemají chybu a ještě jsou zdravé.Dělala jsem přesně podle vás,a velká poklona.V sobotu budu dělat znovu,fakt supr!!!!!!!!!!Už vím že to bude u nás oblíbené.Mockrát děkuji (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
CIMCA 30. 4. 2010, 21:04
@NIRI Jsem moc ráda, že vám chutnalo (Y). Taky děláme často tuto mňamku (pl)
CIMCA (upraveno) 6. 5. 2010, 8:56
:)))
Rubiales 24. 4. 2010, 14:50
Geniální. Moje malá strašně miluje řízky a stále jsem řešila, jak jí je dopřát a přitom omezit smažené. A tohle je super dietní varianta. Špalíčky jsem zbavila i kůže a přidala na ně plátek másla. Nedala jsem to vaše koření z Alberta ani hořčičné semínko, ale přidala jsem sezamové semínko. Budu dělat častěji, díky za nápad. (Y) (Y)
CIMCA 6. 5. 2010, 8:55
@Rubiales |:o) no vidíte, jsem ráda, že vás to inspirovalo .... někdy vyzkoušejte i originál třeba jen pro dospěláky. (hello)
žabada 23. 3. 2010, 6:57
Hned bych se zakousla :-) :-) :-) (Y)
CIMCA 24. 3. 2010, 12:10
@žabada Nakupte suroviny a zkuste to, je to opravdu mňamka |:o). Romana
CIMCA 25. 3. 2010, 12:44
@CIMCA Dejte potom, prosím, vědět jak vám chutnalo (jidlo). :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie