Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

Pečené kuřecí

0.0
Pečené kuřecí

Potřebné ingredience

800 g kuřecích steheních řízkú,sůl( asi 1 lžička),2 cibule, česnek podle chuti,2 lžíce sádla,1 lžíci majoránky,1/2 lžičky kmínu,3 lžíce plnotučné hořčice

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky-osolíme.Cibuli nakrájíme nadrobno,česnek najemno.Do kastorlu si dáme sádlo,přidáme kostky masa a zprudka opečeme dozlatova .Přidáme cibuli,čenek,majoránku,kmín a hořčici-promícháme a opékáme asi 10 minut.Pak podlijeme asi 100 ml vody a necháme dojít do změknutí masa.( jeli třeba podlijeme ještě trochou horké vody). Já dávám ještě asi na 20 minut do trouby-aby maso zčervenalo.Podáváme s bramborovým knedlíkem a dušeným zelím.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kopretin.a 11. 5. 2017, 10:37
Takhle peču králíka - na sádle, bylinkách a hořčici, je to chutné a není to vysušené. Paní to nazvala vrabec, kdyby se to jmenovalo "pečené kuřecí" tak by to snad ty gurmány níže tak nepopuzovalo. +o(
chalupnicka 15. 5. 2017, 21:26
@kopretin.a Dala jsem vám Helenko za pravdu a recept jsem přejmenovala.Nám takto kuřecí chutná a samozřejmě -vůbec není vysušené.Zdravím Alena (hello)
Zelnice 11. 5. 2017, 11:20
@kopretin.a No viďte Heleno,co je tak popuzuje? *-) Sto lidí sto chutí žejo? (L) Každej jsme jinej,každýmu chutná něco jinýho a spoustu lidí jednomu jídlu říká jinak. Jeden příklad-moje máma pekla hubník,tak a teď si najděte recept na něj ,-) Tisíc receptů a každá bude tvrdit,že ten její je zaručeně pravej a nejlepší. A mě stejně nejvíc chutnal ten od mámy a měla jsem možnost srovnání. Bydlela jsem v Semilech,to je kousek od Krkonoš a pozvala mě kamarádka na víkend k nim a bydlela v Jablonečku,to už jsou vlastně Krkonoše. Byl na oběd hubník a já nevěřícně zírala na talíř,co mě to její mamka dala ,-) A stejně jako tady jsem ji přesvědčovala,že tohle teda hubník není ,-) ,-) Ale dobrý to bylo (Y)
milka1m1 10. 5. 2017, 20:15
Vrabec je vzdycky stavnaty,veprovy.Kdo chce at si da suche kureci,ale je to hruza. Vsude cpou kureci a nevedi,co je dobre.Proti gustu.......
lordol 10. 5. 2017, 15:23
Jak vás toto může napadnout? A ta hořčice? ,, Já dávám ještě asi na 20 minut do trouby-aby maso zčervenalo,, lidově řečeno, vysušilo se na slámu.... Boha jeho
Andy80 2. 3. 2017, 22:13
(N)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie