Svatební dort tři patra " Eustoma"
Potřebné ingredience
Spodní korpus 28cm čokoládový s pařížskou šlehačkou a višně v gelu. Střední korpus 20cm světlý vanilkový korpus kokosový krém s kokosem. Vrchní korpus 15cm red velvet mascarpone a jahody. Váha cca 9,3kg, K2+WI, stuha, květy SMF Výška dortu 38cm
Svatební modrobílý s cupcaky
Potřebné ingredience
světlý korpus, vanilkové mascarpone, čerstvé maliny, smartflex velvet; čokoládové a vanilkové cupcakes s vanilkovým krémem
SVATEBNÍ TŘÍPATROVÝ V BÍLO-MODRÉM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
SPODNÍ PATRO- korpus mramorový,
KRÉM: karamelový a pařížský,
PRŮMĚR DORTU: 30 cm, VÁHA: 4600 g, spotřeba fondánu: 500 g, VÝŠKA: 9 cm
STŘEDNÍ PATRO- korpus vanilkový,…
Svatební dort Mimoni a 30 muffin mimoních
Potřebné ingredience
Korpusy, krémy, hmota
Svatební s ovocem
Potřebné ingredience
světlý korpus, vanilkový krém s mascarpone, jahody, maliny, borůvky, ostružiny, rozmarýn
Svatební dort kytičky
Potřebné ingredience
22cm, Red velvet , mascaroine jahody, 18cm, světlý korpuos tvaroh ovoce,14cm čokoládový korpus čoko krém