ANDÍLEK PRO VICTORII
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: oba dva korpusy vanilkové s přidáním ochucovací vanilkové pasty
KRÉM: smetanový s mascarpone
NÁPLŇ: jahodové pyré s kousky jahod
SIRUP na korpusy: jahodový s…
EDERMAN - Minecraft
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: modrý s příchutí manga, červený s příchutí malin, žlutý s příchutí citronu
SIRUP na korpusy: citronový
KRÉM na naplnění: smetana + mascarpone vyšlehané s…
CHUPA CHUPS DORTÍK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY
SMETANOVÝ KRÉM: smetana na šlehání 33% + zakysaná smetana 16% + 2 velké lžíce vanilkového pudinku za studena od Dr. Oetkera
ČAJ - "SLADKÁ VIŠEŇ"…
SPONGEBOB S PŘÁTELY
Potřebné ingredience
KORPUS: citronový KRÉM: smetanový s mascarpone NAPLŇ: JAHODOVÉ PYRÉ KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: bílkovo-máslový FONDÁN NA POTAŽENÍ: obarvený na modro DORTOVÁ FORMA: průměr 30 cm VÝŠKA DORTU: 11 cm MODELACE FIGUREK: modelovací pasta Irys Bianco White Master Martini
KRÉMOVÝ ČOKOLÁDOVÝ
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaovo-čokoládový KRÉM: karamelový + smetanový s mascarpone KRÉM na obmazání dortu: máslovo-tvarohový DORTOVÁ FORMA: průměr 25 cm VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.196 g VÝŠKA…
DORT PRO ANDĚLKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACE
Postup přípravy
KORPUSY: kakaové KRÉM: čokoládový + smetanový s mascarpone NÁPLŇ: jahodové pyré na smetanovém krému BÍLÁ GANACHE: z bílé čokolády na slabé potření a zahlazení dortu BÍLKOVO…