Kuře na česneku
Potřebné ingredience
Česnek sůl trocha oleje
Postup přípravy
Připravím si česnek prolisuji a utřu se solí přidám olej a vytvořím kašičku a tímto potřu stehna vložím do mísy a nechám uležet v ledničce (já nechal odležet den ).\r\nZvolna péct…
Mad´arský vepřový perkelt
Potřebné ingredience
Vepřová plec , papriku, sůl, cibule , česnek, Rajčata, paprika žampiony nebo houby , voda,mastidlo ,
Postup přípravy
Připravím si zaklad na guláš a maso dusím,podlévám a v polovině dušení přidám ostatní ingredience a až je maso měkké dochutím a je to !!! nezahuštuji ,rajčata to zahustí .Přeji…
Zeleninový Perkelt
Potřebné ingredience
Vepřovou krkovici ,cibuli , olej ,papriky ,rajčata , žampiony , mini párečky , papriku mletou , trochu pepře , sůl ,
Postup přípravy
Cibuli osmažíme na oleji , přidáme sladkou papriku orestujeme a přídáme mouku vytvoříme paprikovou jižku a podlijeme vodou přidáme maso a dusíme do měkka . Jak je maso měkké tak…
Zbojnický Skřivan
Potřebné ingredience
Zadní hovězí ,klobása,anglická slanina , cibule česnek, sůl , špek, hladká mouka , olej ,
Postup přípravy
Plátky hovězího masa na ptáčky naklepeme, opepřím a potřu česnekem utřeným se solí a na maso pokladu kousek klobásy a kousek anglické slaniny, zamotám a zpevním párátkem nebo…
Rýnská roštěná
Potřebné ingredience
Hovězí roštěnec ,2 Cibule ,sůl pepř,1 dl Rajský protlak,tuk, paprika, mouka na zahuštění omáčky a bílé víno .
Postup přípravy
Maso nakrájím na slabé plátky , mírně osolím a opepřím vložím do rendlíku a osmahnu maso které po té vyndám a ve vypeku v kastrolů spěním cibuli přidám papriku a rajský protlak…
Hovězí Tokáň
Potřebné ingredience
Hovězí přední 1/2 kg,Paprika na proužky ,sůl ,pepř,rajský protlak, sádlo a cibuli ,voda ,mouka na jíšku
Postup přípravy
Maso nakrájím na malé kostky , Dám sádlo a orestuji cibuli. Vložím maso a dusím ve vlastní Šťávě ,a když se výpek vypeče podliji vodou a dusím do změknutí ,ke konci dušení si…