Zobrazit přihlášovací formulář

Autorka blogu "Rodina cestuje" ambasadorkou Slevomatu: S dětmi pro vás testují nejen zážitky

  • Publikováno:
Autorka blogu "Rodina cestuje" ambasadorkou Slevomatu: S dětmi pro vás testují nejen zážitky

Konkurzu na ambasadorku nejoblíbenějšího portálu Slevomat se zúčastnila řada z vás. Vybrána nakonec byla učitelka Sylva, která je autorkou blogu s názvem Rodina cestuje. A právě ona pro vás teď se svojí rodinou na vlastní kůži testuje různé služby, zážitky a produkty, které na Slevomatu pořídíte za výhodné ceny. Podívejte se, co všechno zatím vyzkoušeli a jak byli spokojeni.

Kdo by neznal Slevomat, první a také největší portál v Česku, který exkluzivně nabízí zajímavé produkty a služby s výraznými slevami už více než 12 let. Voucher na nějaký ten "zážitek", ať už třeba dobrou večeři, něco sladkého na zub, relaxační pobyt, masáž, kosmetickou proceduru, odpoledne v dětské herně nebo návštěvu nějakého muzea,  si na něm už někdy zakoupil asi každý z nás. Ať už pro vlastní potřebu nebo třeba jako dárek, což se může hodit právě teď před Vánoci. Pokud totiž nemáte čas a chuť běhat na poslední chvíli po obchodech plných vystresovaných, nervózních a často i nemocných lidí, navštivte stránky Slevomat a vyberte si ze široké nabídky všech možných zážitků, služeb a produktů za nízké ceny. Inspiraci najdete třeba právě na blogu ambasadorky Sylvy na stránkách Mimibazar.cz. 

Vyhlídková plavba Pražskými Benátkami a Muzeum Karlova mostu

Prvním zážitkem, který měla Sylva s dětmi možnost otestovat, byla plavba Pražskými Benátkami a následna návštěva Muzea Karlova mostu. A tady už je její hodnocení: "Stačilo objednat na pár kliků a obdržela jsem do emailu první voucher na otestování. Vstup k přístavišti Pražských Benátek najdete hned u Staroměstské mostecké věže. Samotný vstup do přístaviště je tajemný. Vstupuje se totiž přímo pod jeden oblouk Karlova mostu po dřevěných schodech, ze kterých je krásný výhled na lodě, které vás provezou po Vltavě a umožní vám pokochat se pohledem z řeky Vltavy na ta nejkrásnější místa Prahy. Lodě jsou uzavřené, a proto se nemusíte bát se sem vydat i v zimě, že by vám byla zima. V ceně voucheru je navíc i občerstvení. Dostanete na výběr z teplých i studených nápojů, nebo si můžete dát pivo. Na cestu dostanete i perník, což jsem docela ocenila, protože naše děti jsou stále hladové.

Plavba trvá 45 minut a projedete pod Karlovým mostem do Čertovky, kde si můžete vyfotit vodníka a mlýnské kolo. Čertovkou jsem jela poprvé a bylo milé pozorovat místní balkonky s rajčaty v květináčích, odtokové strouhy nebo tajné dveře. Kam asi vedou? Celý ten mumraj u Karlova mostu najednou vidíte úplně jinak, s takovým klidným odstupem. Do uší si můžete pustit výklad. Je zde široký výběr jazyků. Pan kapitán nám během cesty ukazoval historické fotografie. Plavba se nám moc líbila. Během našich cest po zahraničí i Čechách podobné aktivity s dětmi rádi vyhledáváme, ale v našem rodném městě jsme takto byli poprvé. A líbilo se nám moc!

Po plavbě jsme se vydali do Muzea Karlova mostu. To jsme navštívili už letos na konci ledna. Tehdy jsme tu navíc obdivovali i klasickou výstavu betlémů. Teď jsme měli víc času si projít expozici. Dětem se nejvíc líbil model stavby Karlova mostu. Hledaly tu nejrůznější detaily a moc je to bavilo. Líbila se nám i expozice v druhé místnosti, která seznamuje s řemesly, pomáhající při stavbě mostu. 

Pokud se chystáte do Prahy a chtěli byste ji poznat trochu jinak nebo se dozvědět něco zajímavého o Karlově mostu, rozhodně vám doporučujeme se sem vydat."

Celou recenzi najdete na blogu ZDE >>

Vymazlené vymazané trdelníky

Není nad to, dát si během procházky teplý a voňavý trdelník. Milují ho děti i dospělí. Není proto divu, že Sylva s rodinou v rámci svého testování zážitků a produktů se Slevomatem trdelníky také ochutnali, a ne jen tak ledajaké. "Stánků s trdelníky najdete v centru Prahy nespočet, prodávají se tu pomalu na každém kroku. Ale ten z Trdlokafe patří k těm poctivým a moc dobrým a my je doporučujeme! Měli jsme dva vouchery na vymazané trdelníky. Na výběr tu je z několika posypů - kokos, cukr, skořice. V ceně je navíc vymazaní buď Nutelou nebo pomazánkou z Lotusek. My jsme si vybrali skořicové trdlo s Nutelou a cukrové trdlo bez polevy.

Byla jsem překvapená jejich velikostí. Obě dvě trdla nám pro 2 dospělé a 3 děti úplně stačila a byla to příjemná sladká svačina. V Trdlokafe si můžete dát i různé druhy kávy (latte, cappuccino, expresso, lungo, případně originální Trdlokafe latte) nebo čaj.

Na trdelnících si v Trdlokafe můžete pochutnat celkem na 51 místech po Čechách i Moravě. Pokud vám trdelník opravdu zachutná nebo půjdete na procházku s větší skupinou, můžete si jich v akci koupit až 10 kusů a občerstvit tak celou skupinku výletníků. My jsme si pochutnali a doporučujeme ostatním."

Celou recenzi najdete na blogu ZDE >>

Hororový cirkus Ohana - nevšední zážitek pro dospělé

Dalším zážitkem, který měla Sylva s manželem možnost pro Slevomat otestovat, bylo představení v hororovém cirkuse Ohana. "Podle fotek jsem vůbec neměla představu, o co by mohlo jít. Hodnocení návštěvníků bylo vesměs nadšené, tak jsem byla zvědavá, jaký hororový cirkus bude. Za nákupním centrem v Letňanech stojí cirkusové šapitó, parkujeme v nákupním centru a vcházíme do cirkusu. Předsálí s barem je zajímavě vyzdobené. Torza figurín, staré panenky, kosti, zvláštně oblečení vystupující. Hořím zvědavostí, co nás čeká dál. Usedáme a začíná představení.

Nebudu se příliš rozepisovat o čem je děj, ale musím říct, že nás vystoupení úplně pohlcuje. Artistické kousky vystupujících jsou dechberoucí a postava klauna je naprosto fenomenální, respektive jeho představitel je neuvěřitelný. Jeho kousky jsou tedy občas za hranicí vkusu i slušného chování. Když třeba vybere z publika mladíka a tomu… Mladík na návštěvu určitě bude ještě dlouho vzpomínat! Je to jízda a já jen trnu, aby náhodou nevybral na pódium mě nebo manžela. To se naštěstí nestane, vybere z publika jiné 4 lidi, které zapojí do představení. Celou dobu nespouštím klauna z očí a hledám jen malý okamžik, kdy by třeba vystoupil z role, ale on je opravdu celé dvě hodiny hororovým klaunem. Celá show pro nás je opravdu jedinečným zážitkem a příště rozhodně půjdeme zase.

Návštěvu doporučují pro děti od 10 let, ale já osobně bych tam dítě mladší 15 let nebrala. Nejen kvůli vulgárnímu vyjadřování, ale i sexuálním scénám. Do konceptu hororového cirkusu se to ale hodí. Přesto člověk, který je na toto citlivější by mohl odcházet rozčarován," zhodnotila zážitek ambasadorka Sylva.

Celou recenzi najdete na blogu ZDE >>

Spa pedikúra v salónu My beauty story v pražské Bubenči

Další službou, kterou Sylva jako ambasadorka mohla otestovat, byla Spa pedikúra s gel lakem. "Na pedikúru chodím poměrně často a byla jsem zvědavá na srovnání služeb v jiném salónu. Objednání bylo velmi jednoduché – vybrala jsem si online volný termín a ten mi potvrdili. Je možné taky domluvit termín telefonicky. Salón My beauty story se nachází v Bubenči na náměstí Interbrigády. Je dobře přístupný MDH a parkovat se dá za poplatek hned naproti salónu na parkovacích zónách.  Salón je moc pěkně vybavený a ocenila jsem, že i za velmi chladných dní (jako byly ty v prosinci) bylo uvnitř příjemně teplo a útulno.

Na přivítanou jsem dostala od slečny čaj na zahřátí a sušenky. Pak už začala pracovat na mých nohou. Nejdříve opilovala starý gel lak a začala velmi pečlivě odstraňovat starou kůžičku v okolí nehtů. Já jsem si mezitím vybrala novou barvu Gel laku. Zvolila jsem barvu výraznější, protože mě čekala dovolená u moře, takže jsem chtěla svojí pedikúrou dělat parádu. Celý proces úpravy nehtů byl opravdu důkladný a slečna pedikérka si dávala záležet s dokonalou péčí. Až jsem se bála, aby stihla i obrousit starou kůži. Po aplikaci gel laku začala s obrušováním staré kůže bruskou. Když byla hotová „špinavá“ práce, dostala jsem parafínový zábal na nohy, které slečna zabalila do teplých bačkůrek, aby se mohl parafín lépe vstřebat. Po několik minutách mi slečna parafín smyla peelingem a na závěr mi nohy nakrémovala. Byla jsem moc spokojená jak s pedikúrou, tak i personálem salónu, a určitě jej doporučuji!," zhodnotila službu, který ocení každá žena jakéhokoliv věku.

Celou recenzi najdete na blogu ZDE >>

Kromě výše uvedených zážitků měla Sylva s rodinou šanci otestovat také některé produkty, které přes Slevomat pořídíte za příznivé ceny. Rodiče předškoláků a školáků určitě zaujme možnost předplatit si se slevou časopis Raketa, určený dětem od 6 let. Kromě samotného časopisu se navíc mohou těšit také na bonus a dárečky. "Objednávka přes Slevomat byla jednoduchá. Dostala jsem se na předplatitelské stránky, kde jsem zadala doručovací adresu, vyplnila jsem číslo voucheru a těšila se na časopisy. Asi za dva týdny jsme dostali první zásilku, ve které byla rovnou dvě čísla. To mě trochu zklamalo, protože jsem se těšila, že budeme dostávat časopisy v průběhu celého roku. Když někdy děti dostanou takto víc věcí naráz, nemáme dostatek času si všechno pořádně prohlédnout a přečíst. Časopisy jsou určené pro děti od 6 let a řekla bych, že to odpovídá. Našeho 3,5 letého moc nezaujaly, ale pětiletá dcera si v nich se zájmem prohlížela. 

Každé vydání časopisu má své jedno téma, dle ročního období, momentálních svátků nebo jen zkrátka podle aktuálního nápadu či trendu. Toto téma se prolíná celým číslem. Jedno číslo bylo o UFO. Naše děti téma vesmíru zatím moc nezajímá, a téma UFO je pro ně ještě dost nepředstavitelné, tak jsme časopis jen prolistovali a pár témat z časopisu vybrali, o kterých jsme si povídali. Moc se mi líbí grafické zpracování časopisu," napsala Sylva.

Další recenze na testované zážitky, služby a produkty najdete na blogu ambasadorky Sylvy na stránkách Mimibazar.cz. 

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie