Zobrazit přihlášovací formulář

Vyzkoušeli jste: Rakytníček Frutty na podporu imunity dětem zachutnal. Obsahuje 95 % ovoce

  • Publikováno:
Vyzkoušeli jste: Rakytníček Frutty na podporu imunity dětem zachutnal. Obsahuje 95 % ovoce

Dvacet z vás mělo v minulých týdnech možnost se svými dětmi osobně vyzkoušet nový doplněk stravy Rakytníček Frutty na podporu imunity, což se v nadcházejícím sychravém období hodí. Jak dětem ovocné želé ve tvaru hvězdiček chutnalo a co na jeho složení bez cukru a konzervačních látek říkají rodiče? To se dočtete v jejich recenzích na našem webu. 

Rýma, kašel, zvýšená teplota... Tak vypadá noční můra všech rodičů, kteří mají doma děti navštěvující školu či školku. S nadcházejícím podzimem a klesajícími teplotami mají viry a bakterie pré a nemocnost dětí v kolektivech rapidně stoupá.

Předejít tomu se dá posílením imunity. Jak toho ale docílit? Dohlédněte na to, aby měli vaši potomci dostatek pohybu na slunci a zdravém vzduchu, dopřejte jim nerušený kvalitní spánek, zajistěte jim pestrý jídelníček, v němž nechybí ovoce a zelenina, omezte jim cukry, a v neposlední řadě nezapomeňte na nějaký vhodný doplněk stravy podporující obranyschopnost organismu.

Skvělým tipem je například Rakytníček Frutty od ryze české společnosti Terezia Company, která přírodní doplňky stravy vyvíjí a vyrábí již více než třicet let. Ovocné želé ve tvaru hvězdiček s 95 % ovoce si zamilují všechny děti. Obsahuje nejen zdraví prospěšný rakytník a směs ovocných koncentrátů, ale také tolik důležitá probiotika. Zářivě oranžové plody rakytníku jsou doslova nabité zdravím, podporují obranyschopnost organizmu, pomáhají snižovat únavu, podporují činnost srdce a trávicího traktu, a v neposlední řadě pomáhají udržovat zdravou pokožku.

Dost už ale bylo teorie, důležitější je, jak se Rakytníček Frutty osvědčil v praxi. Testerky vybrané z vašich řad ho měly spolu se svými dětmi možnost zdarma ochutnat a vyzkoušet. A jak to dopadlo? Všechny jednohlasně ocenily složení výrobku, který neobsahuje žádné umělé konzervanty, barviva, přidané cukry, ani sladidla, a je vyroben z 95 % ovoce. Dětem tak želé, které velmi příjemně voní po ovoci, opravdu chutná a není třeba je k pravidelné konzumaci nijak nutit. Spíš naopak. Plusem je podle nich také líbivý tvar hvězdiček. Za nezanedbatelný přínos testovaného doplňku stravy považují také obsah probiotik, která významně pomáhají aktivovat imunitní systém a podpořit oslabenou imunitu. Zúčastněné maminky tak jednohlasně Rakytníček Frutty doporučují i ostatním rodičům. Vzhledem ke krátkému období testování do sepsání recenze ale bohužel testerky nemohly vyhodnotit vliv výrobku na posílení imunity. 

Teď už si ale přečtěte přímo některé z recenzí. Ty mohou být redakčně upraveny nebo zkráceny. Kompletní recenze všech testerek si můžete přečíst pod informacemi k testování ZDE >> Na těchto osobních blozích se dozvíte, jaké jsou jejich zkušenosti a postřehy, můžete si prohlédnout fotografie z testování.

Testerka Irena O. píše: "Vitamíny jsou ve formě malé hvězdičky a už to dokáže podpořit každodenní  návyk, že "padá hvězda do pusinky". Dětem moc chutnají. Chuť ovoce je velmi intenzivní. Nejsou to sladkosti, ale vitamíny! A to je přece zdravé mlsání. :)". Podobné je i hodnocení Hany H.: "U syna sklidil Rakytníček Frutty velký úspěch. Má krásný tvar hvězdičky, je měkký a voňavý. Na chuť prý mňamózní. Takže velká spokojenost.".

Testovaný doplněk chutnal také synům testerky Moniky P.: "Testovali ho moji dva synové 3 a 6 let, jeden je školkový a druhý školou povinný. Zaujal je tvar hvězdičky a jejich ovocná chuť. Říkají si o ně každý den.".

Lucia V. zase napsala: "Samotné rakytníčky mají tvar hvězdičky. Velmi hezky voní a musím uznat, že i velmi dobře chutnají.Opravdu chutnají po ovoci, není tam cítit žádná chemie. Pouze barva rakytníčku je taková nehezká což se asi ovlivnit moc nedá. Oceňuji jejich složení. Obsahují 95% ovoce a žádný přidaný cukr. Za naší rodinu rozhodně doporučuji. Jen by se mohl dělat ve větším balení. Šedesát hvězdiček je pro naši rodinu málo.".

Testerka Martina si kromě jiného chválila také konzistenci želé hvězdiček, která je dle jejích slov trošku tužší než u klasického Rakytníčku. Něco jako ovocná kůže. 

Maminka s přezdívkou Sluneccnicee, která výrobky společnosti Terezia Company už roky pravidelně kupuje, zase ocenila to, že Rakytníček Frutty mohou konzumovat i děti na bezlepkové dietě. 

A jak ve své recenzi uvádí například testerka Lolita, za zmínku určitě stojí také obal. Plastová dóza v červené barvě zaujme děti svým pestrobarevným vzhledem a kouzelnými postavičkami, které si zamilují. 

Praktičnost obalu zmiňuje také Šárka M.: "Obal má jednoduché otevírání, takže si je syn zvládne vzít sám a každé ráno a odpoledne nadšeně běží vzít si jeden bonbon. Vitamíny krásně voní a mají skvělou ovocnou chuť, takže u nás velké plus, že nahradily i nezdravé bonbony. Syn je s nimi natolik spokojený, že už jsme museli objednat další, aby tu měl plné do zásoby, až tyhle dojdou.".

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie