Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Super Heroes 76125 Iron Man a jeho obleky

Administrace

LEGO Super Heroes 76125 Iron Man a jeho obleky

1 000 Kč 1 390 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Prováděj experimenty s Tonym Starkem a dopadni Outridery v sadě LEGO® Marvel Avengers 76125 Iron Man jeho obleky, která obsahuje modulární laboratoř. Ta se dá kombinovat a přeskládávat mnoha různými způsoby pro nikdy nekončící zábavu. Laboratoř obsahuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Super Heroes 76125 Iron Man a jeho obleky

1 000 Kč
  • Popis zboží
Prováděj experimenty s Tonym Starkem a dopadni Outridery v sadě LEGO® Marvel Avengers 76125 Iron Man jeho obleky, která obsahuje modulární laboratoř. Ta se dá kombinovat a přeskládávat mnoha různými způsoby pro nikdy nekončící zábavu. Laboratoř obsahuje rotující pódium s 2 pohyblivými robotickými pažemi, aby se Tony Stark mohl obléct do obleku Iron Mana, stůl, kuchyň, sklad zbraní, sklad nářadí a úložné moduly obleků Iron Mana, a navíc radar a spoustu dalšího. Tato zábavná superhrdinská stavebnice nabízí také robotický oblek Igor s kokpitem pro minifigurku, pohyblivého mobilního robota a součástí je i 6 minifigurek – Iron Man MK 1, Iron Man MK 5, Iron Man MK 41, Iron Man MK 50 a obličej Tonyho Starka s vlasy, který můžeš připojit k jakékoli minifigurce Iron Mana.

Součástí je 6 minifigurek z Marvel Universe: Iron Man MK 1, Iron Man MK 5, Iron Man MK 41, Iron Man MK 50 a 2 Outrideři.
Sada obsahuje laboratoř s odnímatelnými moduly, které mohou být kombinovány a skládaný mnoha různými způsoby pro velké množství herní zážitků.
Laboratoř Iron Mana zahrnuje rotující pódium s 2 pohyblivými robotickými pažemi; stůl s průhlednou modrou obrazovkou; židli pro minifigurku a hrnek; modul kuchyně se sestavitelným strojem na smoothie a hrnkem; modul skladu zbraní s vystřelovačem, jetpackem a dílkem energetického paprsku pro minifigurky; modul skladu nástrojů s klíčem; moduly pro ukládání obleků Iron Mana; radar; bezpečnostní bariéru; hasicí přístroj a 2 dílky plamenů.
Spoj moduly do kruhu a vytvoř místnost s obrazovkami nebo vězení pro padouchy.
Tato superhrdinská sada zahrnuje také robotický oblek Igor s otevíracím kokpitem pro minifigurku a pohyblivými pažemi a nohama, a navíc polohovatelného robota na kolech pro ještě více příběhů a zábavy.
Mezi doplňky najdeš tvář Tonyho Starka s vlasy, kterou
  • 9. 11. 2021, 20:25

  • Zobrazení

    791

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie