Zobrazit přihlášovací formulář

Pestrá originální tunika-šatičky Jean Pascale - L

Administrace

Pestrá originální tunika-šatičky Jean Pascale - L

240 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Nabízím tyto výrazné minišatičky, tuniku k legínám v krásných pestrých barvách a vzorech od Jean Pascale. Je volnějšího, jen lehce projmutého jednoduchého střihu, můžete ji nosit tak jak je nebo ji stáhnout nějakým páskem, kvůli výraznému vzoru nejlépe…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pestrá originální tunika-šatičky Jean Pascale - L

240 Kč
Koupit
Nabízím tyto výrazné minišatičky, tuniku k legínám v krásných pestrých barvách a vzorech od Jean Pascale. Je volnějšího, jen lehce projmutého jednoduchého střihu, můžete ji nosit tak jak je nebo ji stáhnout nějakým páskem, kvůli výraznému vzoru nejlépe jednoduchým úzkým pásečkem (ten můj široký je jen pro představu, není součástí, podle mě bude skutečně vhodnější nějaký úzký pásek, šatičky mají i nenápadná poutka na cca 1-1,4 cm páseček). Kvalitní trochu pružný materiál 100% viskóza.
Vel. uvedená 38, UK12, FR40, podle mě budou vhodné pro M+L, ale řiďte se prosím rozměry, měřím vždy velmi pečlivě a to v klidu a v nenásilném napnutí. Délka od ramen cca 82-84 cm. Průramky 47-52 cm, pas cca 43-49 cm, přibl. přes zadek cca 46-52 cm.
Stav - jsou jako nové, mnou nenošené, pouze odzkoušené a vyprané, koupené na letošní sezonu k nošení s legínami, ale nějak se na ně necítím, jsou opravdu díky výraznému vzoru nepřehlédnutelné a chtělo by to do nich pěkné štíhlé nožky, proto je posílám dál.
Přehoz-svetřík-kardigan z fotek se k nim nádherně hodí, je v další nabídce.
Poštovné a balné: 60,- kč
  • 9. 12. 2023, 18:18

  • Zobrazení

    420

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

NÁDHERNÉ ŠATY TERRANOVA - S/M - TOP STAV
SUPER PARÁDNÍ SPORTOVNÍ ŠATIČKY - S

Kategorie