Zobrazit přihlášovací formulář

Krásné šatičky se zajímavým vzorem s vázačkou - M

Administrace

Krásné šatičky se zajímavým vzorem s vázačkou - M

170 Kč 470 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Posílám dál tyto parádní šatinky s nádherným netradičním vzorem od Blue Collection. Koupené zde před pár dny, ale jsou moc krátké a i s podšívkou trošinku průsvitné a proto je nevyužiju a posílám dál. Budou vhodné pro menší slečnu/maminku. Mají krásný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásné šatičky se zajímavým vzorem s vázačkou - M

170 Kč
Koupit
Posílám dál tyto parádní šatinky s nádherným netradičním vzorem od Blue Collection. Koupené zde před pár dny, ale jsou moc krátké a i s podšívkou trošinku průsvitné a proto je nevyužiju a posílám dál. Budou vhodné pro menší slečnu/maminku. Mají krásný střih se stuhou k zavazování buď vzadu nebo pod prsy a parádní neokoukaný vzor a skvělou barevnou kombinaci, ke které bude pěkné doladění jak sáčkem, tak džískou :-) Vhodné jsou proto k všestrannímu využití. Výstřih do V je lemován krajkovou bordurou :-)

Vel. odpovídá M, řiďte se ale prosím rozměry!!! Délka 99 cm po konec šatiček, 78 cm po konec podšívky, ale při obrýsování křivek těla se hodně zkrátí!!! Proto jsem nečekala, že mi budou tak krátké, na délku nepruží (do šířky ano). Při mé výšce 175 cm je mám sotva do půlky stehen a podšívku jen kousek pod zadek :-( Délka od ramen po stuhu 30 cm. Průramky 44-51cm, pod prsy v místě stuhy 42-47 cm. Přibližně v oblasti pasu 42-50 cm, přes zadeček 45-51 cm.

Materiál jemňoulinký, lehoučkatý jako vánek :-) krásně splývají podél těla :-) Jsou ale průsvitné, i když mají tu kraťoučkou podšívku. 100% polyester obojí, jak vrchní šatinky, tak černá podšívka.

Barvy odpovídají fotkám, černý základ doplněný vínovou, bordó, růžovou a příjemnými modrými odstíny: mint, blankytné a světle modré, navíc místy zdobené jemnými jakoby zlatavými třpytkami, moc pěkné :-) Nebýt průsvitné, krásně bych je do práce unosila, jsou úchvatné a originální, hned tak v takových někoho nepotkáte :-)

Stav super, působí na mě takřka jako nové, ale při přeměřování jsem teď objevila 2 linky, kterých si ale díky vzoru nevšimnete, stejně jako maminka, od které jsem je teď koupila, když se na ně nezaměříte, ale jsou tam a proto píšu pro pořádek.
  • 24. 12. 2023, 5:57

  • Zobrazení

    212

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

NÁDHERNÉ ŠATY TERRANOVA - S/M - TOP STAV
SUPER PARÁDNÍ SPORTOVNÍ ŠATIČKY - S

Kategorie