Zobrazit přihlášovací formulář

LUXUSNÍ TOP/SUKNĚ 2v1 - XS/152 - TOP STAV

Administrace

LUXUSNÍ TOP/SUKNĚ 2v1 - XS/152 - TOP STAV

99 Kč 200 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Dokonalý luxusní kousek :-) Lze nosit jako top i jako sukýnka :-) JAKO NOVÝ !!! Jedinečný nepřehlédnutelný kousek do Vašeho šatníku. Celopropínací zipem. Vydražila jsem si zde na MMA, ale pro mě bohužel špatná velikost, jinak bych nedala za nic...…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LUXUSNÍ TOP/SUKNĚ 2v1 - XS/152 - TOP STAV

99 Kč
Koupit
Dokonalý luxusní kousek :-) Lze nosit jako top i jako sukýnka :-) JAKO NOVÝ !!! Jedinečný nepřehlédnutelný kousek do Vašeho šatníku. Celopropínací zipem. Vydražila jsem si zde na MMA, ale pro mě bohužel špatná velikost, jinak bych nedala za nic... Kupovala jsem ho jako top, ale podle mě je to střihem spíš než top buď top/sukně 2v1 nebo přímo sukně. Ale zase na horním okraji je silikonový pásek pro samodržení bez ramínek, takže pro hodně štíhle asi opravdu i jako top. Pod prsy/pasem po celém obvodu přestřižené. Od přestřižení dolů pak po celém obvodu krásné záševky pro hezkou siluetu, dvě boční kapsy a dolů celé vypodšívkované. Vzadu v té horní části žabičkování pro příjemný komfort při nošení.
Materiál: velmi příjemná hladká 100% bavlna - taková ta kvalitní, co nežmolkuje :-)
Vel. psaná XS a odpovídá, dle mého vhodné pro XXS a XS, nebo pro dětskou 152 a 164 - řiďte se prosím rozměry, abyste nesmutnili jako já... doufat jako já, že je při vel.M oblečete, budete opravdu zbytečně :-(

Nešlo mi obléknout ani na štíhlou figurínu, proto takové fotky :-) lépe sedělo jako sukně, jako top nešlo přes obvod figuríny ani celé zapnout a už vůbec ne zapnuté natáhnout přes boky... fotky proto berte prosím shovívavě :-)
  • Značka

    BIK BOK

  • Velikost

    XS

  • Rozměry

    Délka 59 cm. Šířka přes horní část kde je žabičkování 33-37 cm, pod přestřižením (v místě kapes - cca boky) díky záševkům 40-44 cm. Dále níž pak (tedy přes stehna) 47-49 cm, úplně dole pak 43-45 cm.

  • 5. 5. 2024, 8:59

  • Zobrazení

    236

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

NÁDHERNÉ ŠATY TERRANOVA - S/M - TOP STAV

Kategorie