Zobrazit přihlášovací formulář

Kostýmková šedá sukýnka Capanoglu - 42L - top stav

Administrace

Kostýmková šedá sukýnka Capanoglu - 42L - top stav

470 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Prodám svou milovanou nádhernou nadčasovou elegantní a přitom šíleně sexy minisukýnku vhodnou pro všechny příležitosti!!! Naprosto reprezentativní kousek i pro ty nejnáročnější! Jako součást kostýmu do kanceláře, na důležitá jednání i pro párty, divadlo,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kostýmková šedá sukýnka Capanoglu - 42L - top stav

470 Kč
Koupit
Prodám svou milovanou nádhernou nadčasovou elegantní a přitom šíleně sexy minisukýnku vhodnou pro všechny příležitosti!!! Naprosto reprezentativní kousek i pro ty nejnáročnější! Jako součást kostýmu do kanceláře, na důležitá jednání i pro párty, divadlo, akce, kino, ... prostě naprosto všestranná, stačí vhodně nakombinovat. Já ji milovala a sáhla jsem po ní téměř vždy, když jsem chtěla zapůsobit :-) Nyní je už ale na mě moc krátká, už mi tu jen leží ve skříni. Zapínání vzadu na skrytý zip a jištění knoflíkem. Střih jedna báseň, krásně kopíruje a podtrhává siluetu! Nej nej sukýnka, vůbec neváhejte :-) Bez podšívky.

Materiál naprosto fantastický, famózní, neuvěřitelně příjemný a krásně pružný, špičková prvotřídní kvalita!!! 47,5% polyester + 47,5% viskóza + 5% lycra. Dokonalost! Málokterý kostýmek jsem měla v takové kvalitě jako tuto sukýnku.

Barvička z mých nejmilovanějších, krásně antracitově šedá, velmi krásně kombinovatelná snad se všemi barvami, parádička!!!

Vel. uvedena 42, já ji nosila na přelomu M/L. Řiďte se prosím rozměry! Délka cca 38 cm, pas 39-41 cm, přes zadeček 46-50 cm, šířka dole 46-49 cm.

Stav - jako nová, nošení na ní není takřka znát, vlastně vypadá stále jako nová :-)

Pošt. a balné: 65,- zásilkovna
... a můžete si do balíčku vybrat spoustu dalších kousků, u zásilkovny se pošt. nemění až do 5-kg balíčku do 50-ti cm :-) ... i ostatní kousky z fotek jsou k prodeji, najdete je mezi mými dalšími nabídkami nebo se ptejte!!!
  • 9. 12. 2023, 18:19

  • Zobrazení

    228

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LUXUSNÍ TOP/SUKNĚ 2v1 - XS/152 - TOP STAV
NÁDHERNÉ ŠATY TERRANOVA - S/M - TOP STAV

Kategorie