Zobrazit přihlášovací formulář

EXKLUZIVNÍ ŠATY OD DESIGUAL - M - JAKO N.O.V.É :-)

Administrace

EXKLUZIVNÍ ŠATY OD DESIGUAL - M - JAKO N.O.V.É :-)

1 300 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Absolutně překrásné dokonalé šatičky, jedny z nejhezčích jaké jsem si kdy koupila a opět od DESIGUAL :-) STYLE: 01V2850 - 100% ORIGINÁL!!! :-) Logo vyšité zlatým metalickým vláknem vzadu nahoře. Vepředu vyšitý dračí motiv zeleným lurexovým vláknem...…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

EXKLUZIVNÍ ŠATY OD DESIGUAL - M - JAKO N.O.V.É :-)

1 300 Kč
Koupit
Absolutně překrásné dokonalé šatičky, jedny z nejhezčích jaké jsem si kdy koupila a opět od DESIGUAL :-) STYLE: 01V2850 - 100% ORIGINÁL!!! :-)
Logo vyšité zlatým metalickým vláknem vzadu nahoře. Vepředu vyšitý dračí motiv zeleným lurexovým vláknem... Krásný projmutý střih s pásečkem na zavázání v pase vzadu, sukýnka dvojitá v balonovém střihu - nádhera!!! :-)
Vel. psaná M, plně odpovídá, vhodné pro S+M.
Materiál parádní, kvalitní, mírně pružný, splývavý a velmi příjemný: 100% bavlna.
Barvy: základ bílý, motiv barevně odpovídá fotkám řekla bych, převažuje fialovo-fuchsiová. Zelené části motivů jsou zdobené: stonky jsou prošité červenou bavlnkou, lístečky ozdobené hnědě olivovými flitry na olivové nitce.
Stav - parádní, krásné, super, řekla bych téměř JAKO NOVÉ :-). Nošené jen svátečně, prané velmi šetrně. Jen je místy malinko povolená nitka držící flitříky, stačí si dát práci a ponatahovat ji, aby byla souměrně a nebo jak jsem původně měla v úmyslu, nitku s flitry odstranit. Jinak jsou šatičky naprosto super, hýčkané a šetřené :-)
  • Značka

    DESIGUAL

  • Velikost

    M

  • Rozměry

    Délka 97 cm. Průramky 42-46 cm, v místě krásného přestřižení pod prsy 38-42 cm, pas 36-41 cm, boky 42-49 cm, v místě přestřižení a nastavení balonové sukénky 46-52 cm, dolů se rozšiřuje.

  • 19. 8. 2024, 17:28

  • Zobrazení

    563

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LUXUSNÍ SLAVNOSTNÍ ŠATY - L - N.O.V.É. :-)
Krásné šatinky DSGL - S/M - super stav!
LUXUSNÍ DESIGUAL ŠATY - M - TOP STAV
LUXUSNÍ ŠATY DESIGUAL - M - TOP STAV !!!

Kategorie