Zobrazit přihlášovací formulář

ÚKLID a DETOXIKACE organismu

Administrace

ÚKLID a DETOXIKACE organismu

1 250 Kč 1 800 Kč
Doposud žádný zájemce
,,Podpořte Detoxikaci a ukliďte si ve svém organismu.,, Máme tu období léta a přichází oteplení, začínáme odkládat teplé zimní svršky. Co kdybyste mohli takhle jednoduše odložit i své špíčky a tukové zásoby, ÚNAVU? Přes zimu se společně s tuky do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 11. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ÚKLID a DETOXIKACE organismu

1 250 Kč
Koupit
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG
,,Podpořte Detoxikaci a ukliďte si ve svém organismu.,,
Máme tu období léta a přichází oteplení, začínáme odkládat teplé zimní svršky. Co kdybyste mohli takhle jednoduše odložit i své špíčky a tukové zásoby, ÚNAVU? Přes zimu se společně s tuky do organismu ukládají škodlivé látky, které zpomalují metabolismus a přispívají k větší únavě a stresu. Pokud jste v zimě nedodržovali zdravý jídelníček a životní styl, je Váš organismus zaplaven škodlivinami. Na víc změnou zimního času jsou lidé více unaveni. Tak jako děláte ÚKLID svého domova, ukliďte si i ve svém těle. Určitě se tak budete cítit LÉPE, budete FIT a VITÁLNÍ. Odložení tuků pro Vás nebude tvrdým oříškem.

Pomozte svému tělu českými bylinnými výrobky.
Pokud potřebujete poradit, který z výrobků by byl pro Vás nejvhodnější, kontaktujte mě. Napište nebo rovnou volejte, probereme to spolu. PORADENSTVÍ a KONZULTACE ZDARMA.
Detoxikační kůra se určitě hodí a úspora v peněžence také. Vyřiďte si VIP slevovou kartu a získejte slevu 40%-50% (bez DPH) na všechny výrobky OKG. Vše bez podmínek a povinných nákupů.
Slevu uplatníte s členskou kartou, který je zdarma a bez podmínek.
  • 9. 1. 2023, 23:00

  • Zobrazení

    426

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Jak na jarní úklid těla?
Posílení pohybového a cévního systému.
OKG "na vlně" pěti elementů
Virózy, únava, stres, imunita, srdce, cévy......
Zlepšete si TRÁVENÍ a tělo se Vám ODMĚNÍ!!!
TRÁPÍ VÁS RŮZNÉ NEDUHY? VĚŘÍTE BYLINKÁM?
Přírodou k pevnému zdraví = kvalitnější život
Právě nyní je ta nejlepší doba udělat něco pro SVÉ
Jak na jarní úklid těla?

Kategorie