Zobrazit přihlášovací formulář

*LUXUS modré kraťasy LYOCELL+3x kotníkové ponožky*

Administrace

*LUXUS modré kraťasy LYOCELL+3x kotníkové ponožky*

199 Kč 500 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
1. Nádherné kvalitní lehounké kraťasy zn. HERE+THERE (C&A) světle modré šisované barvy, 2 přední funkční kapsy, zadeček hladký bez kapes, nohavice zakončeny ohrnutým lemem (přišitý napevno), v pase efektně řasený (žabičkový) rantlík s širší mírně pružnou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

*LUXUS modré kraťasy LYOCELL+3x kotníkové ponožky*

199 Kč
Koupit
1. Nádherné kvalitní lehounké kraťasy zn. HERE+THERE (C&A) světle modré šisované barvy, 2 přední funkční kapsy, zadeček hladký bez kapes, nohavice zakončeny ohrnutým lemem (přišitý napevno), v pase efektně řasený (žabičkový) rantlík s širší mírně pružnou gumou a kovové kroužky se šňůrkami (pouze ozdobné), materiál 100% lyocell - velice příjemný měkoučký čistě přírodní materiál s jemným leskem, podobný viskóze, vyrobený z bukové či dubové celulózy způsobem, který je šetrný k životnímu prostředí. Vyznačuje se větší prodyšností a savostí, pevností a odolností (hned tak se neprodře), lehkostí a nemačkavostí. Na těle vyvolává lehce chladivý pocit, což oceníte obzvlášť v parných letních dnech. Kvalitní lyocellové vlákno neobsahuje žádné chemické látky, je ideální pro alergiky, proti pocení nebo při jiných kožních problémech. Lyocell je měkký jako hedvábí, silný jako polyester, chladivý jako len, hřejivý jako vlna a savý jako bavlna. TOP STAV, kraťasy jsou opravdu velmi kvalitní, bezchybné, téměř jako nové, PC 379 Kč, uvedená vel. 140, žížalkám vydrží až do vel. 152. Luxusní stylový kousek, maximálně příjemný na nošení, ze zkušenosti moooc DOPORUČUJI! :o)

2. Krásné kvalitní nízké kotníkové ponožky 3pack zn. TOPOLINO s motivem plameňáků a srdíček v bílo-modrém provedení, vysoký podíl bavlny, pružné a pohodlné na nošení, dovoz Německo, uvedená vel. 35-38, nošeny při vel. 34-37, řadím pod vel. 140. Bílé a světle modré nošené minimálně, téměř jako nové, čisté, pouze jemný chloupek, tmavě modré nošené, klasický chloupek a nepatrně zašlá chodidla, jinak bezchybné. Super doplněk do letního šatníku malých slečen, PC obou kousků byla přes 500 Kč, nabízím za méně než poloviční cenu dále a DOPORUČUJI! :o)
  • Značka

    C&A + TOPOLINO

  • Velikost

    140

  • Rozměry

    pas v klidu 2x29cm (dále mírně pruží) / boční délka 25cm / vnitřní nohavice 5cm / boky (zadeček) 40cm (ležérní volný střih)

  • 30. 1. 2024, 16:08

  • Zobrazení

    571

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

*Krásná nepoužitá puntík deka / osuška s kapuckou*
*LUXUS modré kraťasy LYOCELL + 3x kotníkové ponožky*

Kategorie