Zobrazit přihlášovací formulář

Prodám knihu svobodná i když za mřížemi 1.dil

Administrace

Prodám knihu svobodná i když za mřížemi 1.dil

140 Kč 299 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
Prodám tuto pěknou knihu jako nova, 1.dil v mém albu i druhý díl, Svobodná i když za mřížemi Kamila Velikovska podle skutečných událostí, který se odehrál ve Zlíně.Pc byla 299,-kč nyní prodej sleva za 140,-kč+pošta.Tento titul je všude vyprodaný, nelze…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Prodám knihu svobodná i když za mřížemi 1.dil

140 Kč
Koupit
Prodám tuto pěknou knihu jako nova, 1.dil v mém albu i druhý díl, Svobodná i když za mřížemi Kamila Velikovska podle skutečných událostí, který se odehrál ve Zlíně.Pc byla 299,-kč nyní prodej sleva za 140,-kč+pošta.Tento titul je všude vyprodaný, nelze sehnat.. Možná i výměna v cca hodnotě 250,-kč ale jen za to co sháním víz podmínky prodeje co sháním, upřednostňují prodej před výměnou.
Popis: 1× kniha, vázaná, 282 stran, 14 × 20,5 cm, česky

Příběh rodinné tragédie plně odpovídá žánrové definici „podle skutečné události", nebo ji spíš překračuje. Kamila Velikovská, která sepsala příběh své rodinné tragédie, totiž není spisovatelkou, ale hlavním aktérem děje. Jde navíc o děj zcela současný. Před rokem byla vzata do vazby poté, co zastřelila svého manžela, letos se konal soud, jenž ji poslal na osm let do vězení.
Případ, s nímž byly „černé kroniky" zpravodajství hotovy na patnácti řádcích, je ale něčím víc než pouhou senzací z první stránky. Autorka ve své knize ukazuje bez přehnaných emocí nebo sebeomlouvání souvislosti a děje, jež ji dovedly až za hranici zákona. Srozumitelným stylem a bez patosu. Vrací se o dvacet let zpět a provází čtenáře příběhem svého manželství, rodinného života, nadějí i zklamání, a nakonec i realitou současné vazební věznice a soudní praxe. To, co nešťastné události předcházelo - peklo života týrané ženy - i to, co po ní následovalo - vazba, izolace i schopnost vidět svět pozitivně za všech okolností - dělá z knihy jedinečnou výpověď o naší současnosti, daleko přesahující žánr senzačního psaní na chytlavé téma.
  • 31. 1. 2024, 8:04

  • Zobrazení

    251

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Prodám nové dáms. košil.šaty z.Fisherfield v.40/42
Prodám zánovní lux.dams.šaty vel.40/42
Prodám nové luxus.košilové šaty z.Kixmi v.XL
Prodám nové luxusní černé šaty z.Bonprix v.44/46
Prodám nové dámské šaty z.Fishsrfield v.42/44
Prodám nové luxusní dámské šaty z.Amisu v.38

Kategorie