Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO 42103 TECHNIC DRAGSTER

Administrace

LEGO 42103 TECHNIC DRAGSTER

490 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 98 Kč
Natáhněte, pusťte a sledujte tu rychlost. Pak uzamkněte opěrné kolečko a blýskněte se jízdou po zadních kolech. Chcete víc akce? Přestavte dragster na mimořádně zábavný natahovací vůz Hot Rod. Zprostředkujte vašemu malému závodníkovi parádní výzvu s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO 42103 TECHNIC DRAGSTER

490 Kč
Koupit
Natáhněte, pusťte a sledujte tu rychlost. Pak uzamkněte opěrné kolečko a blýskněte se jízdou po zadních kolech. Chcete víc akce? Přestavte dragster na mimořádně zábavný natahovací vůz Hot Rod.

Zprostředkujte vašemu malému závodníkovi parádní výzvu s modelem (42103) Dragster od LEGO® Technic. Určitě si rád postaví vlastní dragster. Zábava pokračuje i po sestavení. Připravte semafor, natáhněte model, pusťte ho a sledujte, jak zmizí v dáli. Akční LEGO dárky Děti si zamilují odvážnou barevnou kombinaci tohoto vozu. Podívejte se, jak z jeho výfuku šlehají plameny – stejně jako ve skutečnosti! Kromě toho tato sada 2 v 1 u dětí rozvíjí schopnost řešit problémy a umožňuje přestavět dragster na natahovací vůz Hot Rod. Který z nich si oblíbí nejvíc? Dragster jedoucí po zadních kolech, nebo bombastický vůz Hot Rod?

S tímto dragsterem 2 v 1, který lze přestavět na úžasný vůz Hot Rod, se závodní nadšenci nikdy nebudou nudit. Uvést toto natahovací auto do pohybu je opravdu jednoduché – podívejte se, jak rychle zmizí v dálce!
• Děti se mohou dozvědět, jak dragster funguje. Pak uzamkněte opěrné kolečko a předveďte dech beroucí jízdu po zadních kolech – nebo zůstaňte na zemi a pokuste se o rychlostní rekord. Připravte semafor a pusťte se do hraní.
• Natáhněte a pusťte. Skutečně je to tak jednoduché! I menší závodníci budou moci prožít vzrušení na závodní dráze. Jste připraveni na novou výzvu? Děti mohou přestavět svůj dragster na natahovací LEGO® Hot Rod.
• Hledáte zábavné stavebnice pro děti ve věku 7 a více let? Tato sada (42103) od LEGO® Technic představuje skvělý tip na dárek pro LEGO® fanoušky, milovníky závodních aut a každého, kdo vyhledává stavitelské výzvy.
• Ačkoli je tento model rychlý, obejde se bez baterií. Jediným pohonem je natahovací motor, takže hraní může za
  • Značka

    LEGO

  • Rozměry

    V sestaveném stavu měří LEGO® dragster přes 32 cm na délku, 12 cm na výšku a 10 cm na šířku.

  • 1. 11. 2023, 20:30

  • Zobrazení

    299

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO Classic 10715 - Tvořivá sada
LEGO® Creator 31046 Rychlé auto
LEGO Technic 42118 Monster Jam Grave Digger
LEGO Technic 42119 Monster Jam® Max-D
Lego Friends 41094 Maják v Heartlake
LEGO Technic 42048 Závodní autokára

Kategorie