Zobrazit přihlášovací formulář

Lego Friends 41094 Maják v Heartlake

Administrace

Lego Friends 41094 Maják v Heartlake

1 298 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 110 Kč
Užij si krásné odpoledne u moře na věhlasném majáku v městečku Heartlake! Vydej se se Stephanií za její kamarádkou Kate do zmrzlinářství u majáku. Pomoz jí vybrat zmrzlinu – je tu na výběr tolik různých příchutí – a pak ji posaď na molo, kde si může na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lego Friends 41094 Maják v Heartlake

1 298 Kč
Koupit
Užij si krásné odpoledne u moře na věhlasném majáku v městečku Heartlake! Vydej se se Stephanií za její kamarádkou Kate do zmrzlinářství u majáku. Pomoz jí vybrat zmrzlinu – je tu na výběr tolik různých příchutí – a pak ji posaď na molo, kde si může na sluníčku zmrzlinu v klidu vychutnat. Jdi se pak se Stephanií vykoupat, aby se trochu osvěžila a objevte žebřík. Kam asi vede? Zkus to spolu se Stephanií zjistit. Objevíš tajemnou komnatu, kde najdeš mapu s pokladem. Je to začátek velkého dobrodružství!Vezmi si dalekohled a prozkoumej z vrcholu majáku jeho okolí. Dole na skále uvidíš sedět přátelského tuleně. Můžeš se posadit do člunu a tuleně si vyfotit. Vzrušující den končí.V podkrovní ložnici ulož Stephanii a Kate do postelí, aby si při světle majáku odpočinuly. Která kamarádka asi přijde na zmrzlinu zítra?

Sadu je možné zkombinovat s modelem 41097 Horkovzdušný balon v městečku Heartlake, který nabízí vyhlídkové lety nad městečkem Heartlake.

Součástí sady jsou 2 minipanenky: Kate, Stephanie a tuleň

Stavebnice Lego podporuje zručnost a rozvíjí tvořivost a fantazii vašeho dítěte. V porovnání s jinými stavebnicemi zaručuje Lego stavebnice pevnost, stálobarevnost a přesnost rozměrů - jednoduché sestavení a rozebírání. Věřte, že tato hračka vydrží beze změny celé generace.

Doporučený věk: 6 -12 let
Počet dílků: 473
  • 26. 2. 2023, 20:37

  • Zobrazení

    501

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

LEGO Classic 10715 - Tvořivá sada
LEGO® Creator 31046 Rychlé auto
LEGO Technic 42118 Monster Jam Grave Digger
LEGO Technic 42119 Monster Jam® Max-D
LEGO 42103 TECHNIC DRAGSTER
LEGO Technic 42048 Závodní autokára

Kategorie