Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Harry Potter 75969 Astronomická věž v Bradavi

Administrace

LEGO Harry Potter 75969 Astronomická věž v Bradavi

1 900 Kč 2 750 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
LEGO Harry Potter 75969 Astronomická věž v Bradavicích Astronomická věž v Bradavicích je až po okraj plná kultovních míst, parádních postav a autentických detailů z filmové série Harry Potter. Tato Lego stavebnice z Bradavic dává dětem svobodu vydat se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Harry Potter 75969 Astronomická věž v Bradavi

1 900 Kč
  • Popis zboží
LEGO Harry Potter 75969 Astronomická věž v Bradavicích
Astronomická věž v Bradavicích je až po okraj plná kultovních míst, parádních postav a autentických detailů z filmové série Harry Potter. Tato Lego stavebnice z Bradavic dává dětem svobodu vydat se na průzkum celé řady fascinujících místností tohoto kouzelného hradu s Harry Potterem, Hermionou Grangerovou, Horacio Křiklanem, Lenkou Láskorádovou, Nevillem Longbottomem, Ronem Weasleym, Levandulí Brownovou, Draco Malfoyem a Hedvikou.

Díky mnoha dobře známým místům a oblíbeným postavám mají děti možnost připomenout si scény a příběhy z filmů, včetně snímku Harry Potter a Princ dvojí krve, a vykouzlit si vlastní neomezená dobrodružství.

Díky jednoduchému návodu se děti mohou pustit do hraní a stavění okamžitě. Malí stavitelé mohou během průzkumu modelu hradu načerpat inspiraci, kterou využijí při vymýšlení nekonečných herních možností.

Stavebnice Lego Harry Potter je určena malým kouzelníkům od 7 let. Prožijte znovu naplno nejzásadnější momenty, které jsou věrně zachyceny postavami a místy ze série příběhů o kouzelníkovi Harry Potter a jeho přátelích Hermioně Grangerové a Ronu Weasley. V magickém světě stavebnice Lego Harry Potter se tak znovu setkáte s oblíbenými hrdiny, se kterými se můžete vydat na průzkum po chodbách školy v Bradavicích, nebo si zahrát famfrpálový turnaj. Objevte jaká další dobrodružství můžete zažít se stavebnicí Lego Harry Potter.
  • 20. 11. 2021, 20:43

  • Zobrazení

    849

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie