Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Star Wars 75290 Kantýna Mos Eisley

Administrace

LEGO Star Wars 75290 Kantýna Mos Eisley

6 600 Kč 8 900 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
„Musíme se mít na pozoru.“ Slovy Obi-Wan Kenobiho Kantýna Mos Eisley je možná plná nebezpečí, ale zároveň se jedná o epickou stavbu, která fanouškům připomene jeden z kultovních okamžiků ze ságy Star Wars. Kantýna byla poprvé k vidění ve filmu Star Wars:…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Star Wars 75290 Kantýna Mos Eisley

6 600 Kč
  • Popis zboží
„Musíme se mít na pozoru.“ Slovy Obi-Wan Kenobiho Kantýna Mos Eisley je možná plná nebezpečí, ale zároveň se jedná o epickou stavbu, která fanouškům připomene jeden z kultovních okamžiků ze ságy Star Wars. Kantýna byla poprvé k vidění ve filmu Star Wars: Nová naděje a nachází se ve vesmírném přístavu na planetě Tatooine, kde bují kriminální život, je zde plno pašeráků a lovců odměn, kteří uzavírají dohody a páchají zločin.

Užijte si kvalitní čas sami se sebou a připomeňte si kultovní okamžiky z filmu Star Wars: Nová naděje s parádní stavebnicí Kantýna Mos Eisley, kterou si navíc můžete vystavit. Tato sada tvořená 3 187 dílky, která je součástí série Mistr stavitel, obsahuje kantýnu s celou řadou autentických detailů, ale také připojitelné budovy, s nimiž bude scenérie města Mos Eisley kompletní.

Vybudujte si vlastní galaxii díky sérii LEGO Star Wars. Pomocí ikonických postav a vesmírných lodí se stanete tvůrcem svého příběhu Star Wars. Oživte legendární ságu a poznejte světlou nebo temnou stranu Síly.
  • 9. 12. 2022, 21:40

  • Zobrazení

    1 397

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie