Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní boty / kopačky Nike BRAVATA II FG

Administrace

Sportovní boty / kopačky Nike BRAVATA II FG

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 99 Kč
Perfektní stav, uvedená velikost EUR 41, UK 7 , US 8 , CM 26 , v reálu menší, vkládám do 40, délka vnitřní stélky cca 26cm.. Pánské lisovky Nike BRAVATA II FG vynikají hlavně svou lehkostí a výborným citem, což ocení především techničtí hráči. Konstrukce…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní boty / kopačky Nike BRAVATA II FG

499 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Perfektní stav, uvedená velikost EUR 41, UK 7 , US 8 , CM 26 , v reálu menší, vkládám do 40, délka vnitřní stélky cca 26cm..
Pánské lisovky Nike BRAVATA II FG vynikají hlavně svou lehkostí a výborným citem, což ocení především techničtí hráči. Konstrukce podešve pomáhá aktivním hráčům neustále měnit směr.
- anatomický design
- syntetický svršek odolný proti oděru
- šněrovací metoda, v kombinaci s jazykem pomáhá stabilizovat nohu
Podešev FG - optimální záběr a zrychlení na pevném přírodním trávníku
FG - pevný přírodní povrch
Kopačky na pevný přírodní povrch se používají na hřiště s krátkou trávou, která může být mokrá, ale nebývá blátivá. Tyto kopačky mohou být zpevněny různými prvky. Podélné kolíky na podešvi pro pevný přírodní povrch mají většinou asymetrické uspořádání.

U těchto kopaček jsou použity lisované kuželovité nebo podélné kolíky, které zajišťují pohodlí a lepší přilnavost (tlak se rovnoměrně rozloží na celou plochu chodidla). Výstužné díly zajišťují oporu, regulaci pohybu a lepší stabilitu. Takové uspořádání zvyšuje přilnavost a rychlost, protože zajišťuje podporu a stabilitu na vnější straně a razanci odrazu na vnitřní straně. Tvrdší ostré kolíky pod patou maximalizují přilnavost při došlapu, a zlepšují tak rovnováhu a přesnost pohybu.
  • Značka

    NIKE

  • Velikost

    40

  • 27. 7. 2021, 9:01

  • Zobrazení

    161

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Krásné dámské boty / sandály JENNY FAIRY
Luxusní pohodlné dámské boty/ mokasíny Marco Tozzi

Kategorie