Zobrazit přihlášovací formulář

Ta, která tančí s draky - Hare Lucinda

Administrace

Ta, která tančí s draky - Hare Lucinda

75 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Kouzelný fantasy příběh o mladé tvrdohlavé zaříkávačce draků a malém neohrabaném gnómovi, kteří odhalí spiknutí ohrožující celé království a všechny draky a stanou se nerozlučnými přáteli. Mladá hraběcí dcera Quenelda odmalička sdílí magické pouto s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ta, která tančí s draky - Hare Lucinda

75 Kč
Koupit
Po zdražení České pošty nabízím k zaslání využít zásilkovny či kurýrní služby GLS. Případně osobního předání v Praze. Zásilky do tloušťky 5cm se stále zatím vyplatí poslat Českou Poštou.
Kouzelný fantasy příběh o mladé tvrdohlavé zaříkávačce draků a malém neohrabaném gnómovi, kteří odhalí spiknutí ohrožující celé království a všechny draky a stanou se nerozlučnými přáteli.
Mladá hraběcí dcera Quenelda odmalička sdílí magické pouto s draky. Umí s nimi komunikovat a jejím přáním je létat na jenom z nich a bojovat po boku svého otce, vrchního velitele Tajné dračí služby, v kruté válce proti hobgoblinům.
Zato malý gnóm Kořínek se snaží za každou cenu strašlivým drakům chrlícím oheň vyhnout, takže když je jmenován do funkce Queneldina panoše, začnou létat jiskry. Přesto se ti dva nečekaně spřátelí, a když pak Dračí palác začne ohrožovat nebezpečné magické spiknutí, bojují společně bok po boku.
  • 25. 4. 2024, 20:42

  • Zobrazení

    756

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Super 12 - Michael Grant
Knihy počátku 1 + 2 - John Stephens celkem 199
Ever After High - Pohádky nejsou fér
Komiks VENOM
Knížka Pohádky z Větrné Lhoty

Kategorie