Zobrazit přihlášovací formulář

Zkřížené meče

Administrace

Zkřížené meče

99 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 66 Kč
Čtená kniha, výborný stav. Šermířská romantická pohádka z pera televizní scenáristky Michaely Černé, napsaná podle třídílného televizního filmu. Komtesa Alexandra není jako jiné princezny. Nečeká v koutku, až jí štěstí spadne do klína a na bílém koni…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zkřížené meče

99 Kč
Koupit
Po zdražení České pošty nabízím k zaslání využít zásilkovny či kurýrní služby GLS. Případně osobního předání v Praze. Zásilky do tloušťky 5cm se stále zatím vyplatí poslat Českou Poštou.
Čtená kniha, výborný stav.

Šermířská romantická pohádka z pera televizní scenáristky Michaely Černé, napsaná podle třídílného televizního filmu. Komtesa Alexandra není jako jiné princezny. Nečeká v koutku, až jí štěstí spadne do klína a na bílém koni pro ni přijede krásný princ. Je tvrdohlavá, statečná, miluje šerm a jízdu na koni. Když ji otec nutí do sňatku se změkčilým Arnoštkem, uteče z domova v převleku za chlapce. Brzy potká mladého Valentina, který se vrací domů z války. Ani on není tím, za za. Saša a Valentin koho se vydává svou totožnost v pravý čas odhalí. Na své cestě za štěstím však musí čelit mnoha nástrahám, intrikám i zlým kouzlům, čeká je mnoho soubojů a překvapení. Jako každá pohádka vypráví i ta naše o lásce a nenávisti, přátelství a zradě, odvaze i zbabělosti. Také v ní ale dobro nakonec zvítězí nad zlem.
  • 19. 4. 2024, 19:59

  • Zobrazení

    285

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Ripleyho záhady R-TÝM
Super 12 - Michael Grant
Knihy počátku 1 + 2 - John Stephens celkem 199
Ever After High - Pohádky nejsou fér
Komiks VENOM

Kategorie