Zobrazit přihlášovací formulář

Knihy počátku 1 + 2 - John Stephens celkem 199

Administrace

Knihy počátku 1 + 2 - John Stephens celkem 199

199 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Knihy počátku 1 - Smaragdový atlas - Tři děti, Katka, Michael a Emma, jsou v noci vyhnány ze svých domovů do běsnící sněhové bouře. O deset let později nejsou ani o krok blíže k rozluštění záhady toho, co rozdělilo jejich rodinu. Odpověď je ukryta v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Knihy počátku 1 + 2 - John Stephens celkem 199

199 Kč
Koupit
Po zdražení České pošty nabízím k zaslání využít zásilkovny či kurýrní služby GLS. Případně osobního předání v Praze. Zásilky do tloušťky 5cm se stále zatím vyplatí poslat Českou Poštou.
Knihy počátku 1 - Smaragdový atlas - Tři děti, Katka, Michael a Emma, jsou v noci vyhnány ze svých domovů do běsnící sněhové bouře. O deset let později nejsou ani o krok blíže k rozluštění záhady toho, co rozdělilo jejich rodinu. Odpověď je ukryta v kouzelném atlasu. Když jeho moc začne působit, děti jsou přeneseny do země, jíž vládne zlatovlasá panovnice a její nestvůrná armáda. Katka i její sourozenci prožívají úžasná dobrodružství – ocitají se v zajetí, získávají nečekané spojence, setkávají se s krvežíznivými vlky, svádějí bitvy v podzemí, navštíví ples přízraků, pozorují souboj obrů a přitom se stále snaží najít tři knihy nesmírné ceny. Kniha Smaragdový atlas, citlivě napsaná, akční a humorná zároveň, líčí první úsek putování tří sourozenců po tajuplných, nebezpečných krajích i po vlastním nitru. Katka, Michael a Emma se vypravili zachraňovat vlastní rodinu, ale nakonec musí zachránit celý svět!

Knihy počátku 2: Kronika ohně - Katka, Michael a Ema po dramatických událostech minulé zimy dále pokračují v pátrání po svých ztracených rodičích. Sami se však nyní ocitli ve velkém nebezpečí, ale tak je jejich přítel čaroděj ukryje v nechvalně proslulém sirotčinci. Myslí si, že tam budou v bezpečí, ale velice se mýlí. Nepřátelské síly úkryt brzy odhalí a Katka se ocitne v minulosti, v nebezpečném, hrozivém New York City. Hledá způsob, jak se vrátit k sourozencům, a přitom se setkává s tajuplným chlapcem, jehož osud je s jejím důmyslně a děsivě propojen. Michael a Ema mezitím hledají druhou Knihu počátku. Dostanou se do záhadného světa, v němž musí čelit drsným sněhovým bouřím, odhalit pradávný rytířský řád a potýkat se se strašlivými netvory. Najdou legendární Kroniku ohně, než bude Katka navždy ztracena?
  • 26. 4. 2024, 20:05

  • Zobrazení

    487

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Monster High - Lisi Harrisonová
Monster High - Ghúlmošky celkem 249
České dějiny očima Psa
Děsná dvojka má namále
Sophie Jordanová - Drakie
Ripleyho záhady R-TÝM
Super 12 - Michael Grant
Ever After High - Pohádky nejsou fér

Kategorie