Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Creator Expert 10280 Kytice

Administrace

LEGO Creator Expert 10280 Kytice

930 Kč 1 190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Dávat a přijímat krásné květiny je přece radost. Pokud hledáte jedinečný dárek v podobě květiny, představuje LEGO Kytice dokonalou volbu. Ať už chcete potěšit někoho ze svých blízkých, nebo jen hledáte další kreativní projekt, model kytice vám umožní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Creator Expert 10280 Kytice

930 Kč
  • Popis zboží
Dávat a přijímat krásné květiny je přece radost. Pokud hledáte jedinečný dárek v podobě květiny, představuje LEGO Kytice dokonalou volbu. Ať už chcete potěšit někoho ze svých blízkých, nebo jen hledáte další kreativní projekt, model kytice vám umožní odpočinout si, vypnout a vytvořit něco nádherného. Až budete s působivou kyticí hotovi, vystavte si ji v libovolné místnosti, abyste do ní vnesli více barev.



Díky nastavitelným stonkům můžete kytici přizpůsobit jakékoli váze nebo nádobě. Stylizujte květiny jako profík Všechny detaily kytice jsou vyrobeny z LEGO součástek a lze je přizpůsobit tak, aby zanechaly jedinečný dojem. Většina květin má okvětní lístky, které lze přeuspořádat, takže si můžete užít zábavu při vymýšlení různých designů. Rozeberte stonky a znovu je složte jiným způsobem, čímž změníte výšku a tvar vašich květin.



Sada je součástí botanické LEGO kolekce pro dospělé a obsahuje několik dílků z rostlinného plastu, který se trvale udržitelným způsobem vyrábí z cukrové třtiny. LEGO stavebnice Kytice může posloužit jako jedinečný dárek nebo projekt rozvíjející všímavost.



Jedná se o krásný model kytice vyrobený výhradně z LEGO kostek. Upozorňujeme, že váza není součástí stavebnice. Tato kytice oplývá zářivými barvami a zajímavými tvary inspirovanými skutečnými květinami, jako jsou růže, hledíky, vlčí mák, astry, sedmikrásky a různé druhy trav. Nechte svou fantazii rozkvést s přizpůsobitelnými dílky. Pohrajte si s okvětními lístky a listy, experimentujte s délkou stonku a vytvářejte u sebe doma nádherné aranže.
  • 11. 12. 2022, 20:16

  • Zobrazení

    1 244

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO Ninjago 71740 Jayův elektrorobot
LEGO Marvel 76155 Ve stínu Arishema

Kategorie