Zobrazit přihlášovací formulář

Parfém Yves Rocher Eau De Parfum Sel D´Azur 30ml

Administrace

Parfém Yves Rocher Eau De Parfum Sel D´Azur 30ml

499 Kč 990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Sel d´Azur je jako otevřené okno, kterým k Vám pronikne svěží středozemní vánek. Na pozadí zářivě modré oblohy se snoubí závany cedrového dřeva se svěžestí grapefruitu a slanými notami. Cítit povzbuzující vůni mořského vánku! Přesuňte se do slunné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Parfém Yves Rocher Eau De Parfum Sel D´Azur 30ml

499 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Sel d´Azur je jako otevřené okno, kterým k Vám pronikne svěží středozemní vánek. Na pozadí zářivě modré oblohy se snoubí závany cedrového dřeva se svěžestí grapefruitu a slanými notami.

Cítit povzbuzující vůni mořského vánku!

Přesuňte se do slunné Itálie a uciťte svěží vůni mořského vánku na vlastní kůži! V procesu mentální cesty do Středomoří Vám pomůže nový parfém Yves Rocher Sel D'AZUR. Citrusová, mírně hořká vůně grapefruitu a balzámové tóny cedrového dřeva Vám dodají energii již od rána a přivedou vás do dovolenkové nálady!

Sel DAZUR se skládá ze tří vonných tónů, které se uvolňují postupně po aplikaci vůně. První a současně dominantní kompozicí je grapefruitový olej. Jeho osvěžující citrusová vůně má povzbuzující účinek a působí antidepresivně. Po krátké době se do popředí dostane vůně cedru. V Asii a na Středním východě je tento strom považován za nesmírně cenný a užitečný. Jeho vůně má příznivý účinek na nervový systém a také usnadňuje usínání. Poslední vůní je vetiver. Tato neobvyklá rostlina byla známa již ve starověku. Vetiverový olej má kořenitou, lehce sladkou vůni, která je dokonalou protiváhou k chuti citrusových grapefruitů. Jeho vůně snižuje stres a dokonale uvolňuje.
  • 30. 9. 2023, 14:13

  • Zobrazení

    1 587

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dlouhotrvající lak na nehty Dermacol 5 Day Stay
Dárková sada tělové péče NIVEA Creme Care
6x lak na nehty P2 Cosmetics + kosmetická taštička
Dárková sada / dárkový set Nivea Men Daily Trio
Dárková sada péče o pleť Nivea Beautiful Time
Nivea Men Deep Feeling Ready dárková sada / set
Dárkový set / dárková sada Nivea Bag Rose Touch
AVON Imari Elixir Eau de Toilette 50ml
Parfém Yves Rocher Comme une Evidence 50ml

Kategorie