Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Duplo 10955 Vláček se zvířátky

Administrace

LEGO Duplo 10955 Vláček se zvířátky

290 Kč 490 Kč
Zaujalo 2 uživatele
Všechny děti milují zvířátka, že? Dopřejte proto svému dítěti skvělou možnost, jak vstoupit do zvířecí říše s LEGO Duplo stavebnicí Můj první vláček se zvířátky. Posouvací model se zvířecím průvodem Se slonem, tygrem, žirafou a pandou se malí milovníci…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Duplo 10955 Vláček se zvířátky

290 Kč
Koupit
Všechny děti milují zvířátka, že? Dopřejte proto svému dítěti skvělou možnost, jak vstoupit do zvířecí říše s LEGO Duplo stavebnicí Můj první vláček se zvířátky. Posouvací model se zvířecím průvodem Se slonem, tygrem, žirafou a pandou se malí milovníci zvířat rozhodně nebudou nudit.



Mohou stavět a přestavovat model, měnit řazení vagónů a umisťovat do vláčku zvířata a vršit je na sebe. Přitom rozvíjejí jemnou motoriku a zkoumají magický svět kreativního hraní. Inovativní funkce, mezi něž patří i pohyblivý krk žirafy, přispívají k ještě zábavnějšímu zážitku z této edukační sady. Stavitelské kartičky s předlohami modelů ve skutečné velikosti dětem umožňují pokládat během stavění kostky přímo na obrázky.



Pro ještě větší porci zábavy mohou děti vláček propojit s ostatními Duplo modely na kolečkách. Tvořivé vzdělávací stavebnice LEGO Duplo pro děti otevírají předškolákům svět neomezeného hraní, sebevyjadřování a zábavného učení.
  • 18. 3. 2024, 11:01

  • Zobrazení

    455

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie