Zobrazit přihlášovací formulář

DĚTSKÉ DIOPTRICKÉ BRÝLE FIALOVÉ

Administrace

DĚTSKÉ DIOPTRICKÉ BRÝLE FIALOVÉ

650 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
JAK NOVÉ, kvůli uzavření škol téměř nenošené a nyní už potřebuje dcerka větší. Bez vad. Průsvitné, tzn., barva je někde světlejší někde tmavší - viz fota. Z vnitřní strany nožiček je obrázek hlavy princezny a nápis Princess forever, z vnější strany jsou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 2. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DĚTSKÉ DIOPTRICKÉ BRÝLE FIALOVÉ

650 Kč
Koupit
JAK NOVÉ, kvůli uzavření škol téměř nenošené a nyní už potřebuje dcerka větší. Bez vad. Průsvitné, tzn., barva je někde světlejší někde tmavší - viz fota. Z vnitřní strany nožiček je obrázek hlavy princezny a nápis Princess forever, z vnější strany jsou krásně zdobené, u skel je stříbrné zdobení s kamínkem a na konci nožiček srdíčka. Krásné, skla se samozřejmě dají vyměnit. POŘIZOVACÍ CENA NECELÝCH 1500Kč. Posílám v krabičce českou poštou jako balíček, pokud chcete přes zásilkovnu, není problém, pokud si to zařídíte a pošlete mi heslo. Peníze předem na účet. Ráda doměřím či dofotím, co potřebujete, ale pokud se mezitím ozve zájemce, který je vezme bez toho, upřednostním ho.
Měřeny ve složeném stavu, tzn. na hlavní fotografií je šíře měřena od kraje je kraji i s tím kouskem nožiček.
  • Rozměry

    Celková šíře 13cm, šíře 1 skla i s obrubou cca 5,5 cm, šíře nosníku 1,5 cm, délka nožiček 11cm. Měřeno v nejširších místech.

  • 3. 5. 2024, 6:21

  • Zobrazení

    941

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie