Zobrazit přihlášovací formulář

INTERAKTIVNÍ PEJSEK, ŠTĚŇÁTKOÁTKO LOLA A LUCY

Administrace

INTERAKTIVNÍ PEJSEK, ŠTĚŇÁTKOÁTKO LOLA A LUCY

350 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
JAKO NOVÉ, BEZ ZNÁMEK HRANÍ, nemáme originál krabici, ale je k nim originál návod a další lze zhlédnout na youtube. VĚTŠÍ LUCY umí 15 povelů (dá pusu, stoupne si na přední, na zadní, čuchá, lehne si, sedne..), lze ji změnit jméno. Výška 23cm, délka 29cm,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 2. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

INTERAKTIVNÍ PEJSEK, ŠTĚŇÁTKOÁTKO LOLA A LUCY

350 Kč
Koupit
JAKO NOVÉ, BEZ ZNÁMEK HRANÍ, nemáme originál krabici, ale je k nim originál návod a další lze zhlédnout na youtube. VĚTŠÍ LUCY umí 15 povelů (dá pusu, stoupne si na přední, na zadní, čuchá, lehne si, sedne..), lze ji změnit jméno. Výška 23cm, délka 29cm, celá zrzavá, mašličky na ouškách a obojek. Pořizovací cena přes 1300kč, CENA NYNÍ 700KČ.
MENŠÍ LOLA je bílo zrzavá, bez vad jak nová, vysoká 17 cm, má mašličky na ouškách, bez obojku (přidáme náš), umí 5 povelů, ale i chodí, s větší ségrou LUCY by se měla spárovat a některé povely po ní opakovat. (Moc nevyzkoušeno). Pořizovací cena přes 800kč, CENA NYNÍ 350 Kč.
POZOR dítě musí zřetelně a správně vyslovovat, pejsek funguje v bezhlučné místnosti (vadí jí zvuk z televize, hovor apod.)-pak nefunguje, nebo nereaguje pořádně. Před každým povelem se musí oslovit jménem, pejsek stěkne a pak se může dát povel.
  • 23. 4. 2024, 6:22

  • Zobrazení

    93

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie