Zobrazit přihlášovací formulář

Pánské sportovní triko/tričko/ tílko Nike / Adidas

Administrace

Pánské sportovní triko/tričko/ tílko Nike / Adidas

199 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Obojí uvedená velikost S, tílko NIKE super stav, lehký a příjemný 100% polyester s technologií Dri-Fit, reflexní logo a nápis, délka předního dílu 67cm, zadního 70cm, průramky 46cm, barva modro/černá, cena samostatně 199Kč ( + poštovné), tílko ADIDAS…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pánské sportovní triko/tričko/ tílko Nike / Adidas

199 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Obojí uvedená velikost S, tílko NIKE super stav, lehký a příjemný 100% polyester s technologií Dri-Fit, reflexní logo a nápis, délka předního dílu 67cm, zadního 70cm, průramky 46cm, barva modro/černá, cena samostatně 199Kč ( + poštovné), tílko ADIDAS Response Formotion top stav, lehký a příjemný 100% polyester, délka předního dílu 67cm, zadní díl 69cm, průramky 48cm, cena samostatně 249Kč ( + poštovné), případně obojí dohromady 399Kč ( + poštovné) ..
CLIMALITE je materiál zajišťující odvod vlhkosti a potu z Vaší pokožky. Udrží Vás déle v suchu ve srovnání s klasickými materiály.
Materiál CLIMALITE zajišťuje optimální regulaci vlhkosti. Materiály s označením CLIMALITE jsou vyrobeny ze 100% syntetických funkčních vláken. Materiál CLIMALITE na sebe váže vlhkost, kterou tělo vylučuje ve formě potu, a odvádí ji ven. Vaše tělo tak zůstává v suchu i při vyšší fyzické zátěži.
Technologie Formotion podporuje přirozený pohyb a zvyšuje pohodlí při sportu. Technologie Formotion u oblečení Adidas se umí přizpůsobit pohybů těla ve všech směrech. FORMOTION optimalizuje pohyb sportovce ve třech specifických sportovních oblastech: sporty s li-neárními pohyby, jako je běh (hlavní pozornost je zaměřena na pohyb vpřed); sporty s rotačními pohyby, jako je tenis (zde jde o rychlost a otáčivé pohyby trupu/úderové paže), a sporty se spirálovitými pohyby, jako je fotbal (zde záleží na síle a pohybu v horní a dolní části těla).
  • 24. 4. 2024, 12:59

  • Zobrazení

    211

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Černá čepice / kšiltovka ADIDAS 7P CAP
Pánské sportovní triko / tričko ADIDAS CLIMACOOL
Lehké pánské sportovní kraťasy/šortky UNDER ARMOUR

Kategorie