Zobrazit přihlášovací formulář

SET Zen Garden: Zvonky & meditující Buddha

Administrace

SET Zen Garden: Zvonky & meditující Buddha

299 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 79 Kč
... příjemná, přírodně laděná dekorace, miniatura zenové zahrady. Bude ideální pro vytvoření domácí meditativní atmosféry. Vhodná třeba i do kanceláře či pracovního koutu. Pouze pro použití v interiéru. Tato zajímavá bytová dekorace vnese do Vašeho…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SET Zen Garden: Zvonky & meditující Buddha

299 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
... příjemná, přírodně laděná dekorace, miniatura zenové zahrady. Bude ideální pro vytvoření domácí meditativní atmosféry. Vhodná třeba i do kanceláře či pracovního koutu. Pouze pro použití v interiéru. Tato zajímavá bytová dekorace vnese do Vašeho prostoru esenci klidu, harmonie a duchovní síly. Pomůže vám nastolit rovnováhu a lépe zvládat nároky současné doby a načerpat životní energii. Zenová zahrada, které dominuje Buddha (soška), bývá nazývána také jako „suchá zahrada“. Odpovídá japonské tradici. Zvláštností je, že se nepoužívají žádné skutečné rostliny. V jednoduchosti je krása, což u zenové zahrady platí bez výhrad. Moderní miniatury zenové zahrady se těší velké oblibě a nemají jen dekorační účel. Slouží k navození pocitu klidu a meditativní atmosféry. Malé hrábě lákají k hravé relaxaci s pískem – symbol přírodní struktury. Tento set bude skvělý jako dárek k narozeninám, vánocům či výročí, vhodné pro mladší i starší generaci. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
...............................................
Sada obsahuje: obdélníkovou základnu se spodním úložným šuplíkem, figurku (sošku) meditujícího Buddhy, 1x skleněný svícen na čajovou svíčku, 3x dekorační kámen v zemitých barvách, 1x zelená umělá rostlina, 1x stojan na kovové zvonky, 1x balení písku, 1x hrábě. Lze doplnit vonnou svíčkou (není v ceně setu, avšak je možno objednat s dekorací, různé vůně na výběr, informace na dotaz).
...............................................
Doporučené umístění: Ochránce rodiny – vstupní prostory Vašeho obydlí. Zamezení hádek, harmonie – obývací pokoj. Podpora učení – studentský pokoj. Dekoraci však můžete umístit i kdekoliv jinde v domě (kromě ložnice).
............................................... ▶ DOTAZY ? pište ☼ baronka-shop@centrum.cz
  • Velikost

    M

  • Rozměry

    celkové rozměry 15 x 15x 21 cm, výška figurky cca 7 cm

  • 14. 4. 2024, 18:16

  • Zobrazení

    168

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

ČERNÉ STOLNÍ ZRCADLO 27x43 cm

Kategorie