Zobrazit přihlášovací formulář

Černé zimní sportovní běžecké kalhoty/legíny ASICS

Administrace

Černé zimní sportovní běžecké kalhoty/legíny ASICS

549 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
SPORT WINTER TIGHT PERFORMANCE BLACK RUNNING MEN , 91%polyester + 9% elastan, pánské, uvedená velikost XL , boční délka 101cm, pas 41-49cm, reflexní logo, vzadu kapsička na zip, dole na nohavicích zipy, barva černá.. Zlepšete svůj běžecký trénink s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Černé zimní sportovní běžecké kalhoty/legíny ASICS

549 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
SPORT WINTER TIGHT PERFORMANCE BLACK RUNNING MEN , 91%polyester + 9% elastan, pánské, uvedená velikost XL , boční délka 101cm, pas 41-49cm, reflexní logo, vzadu kapsička na zip, dole na nohavicích zipy, barva černá..
Zlepšete svůj běžecký trénink s těmito pánskými zimními běžeckými legínami od společnosti ASICS. Tyto hřejivé běžecké kalhoty jsou vyrobeny ze super měkké a prodyšné tkaniny pro maximální pohodlí při každém kroku a každé sportovní výzvě. Elastická tkanina má vynikající vlastnosti pro odvod vlhkosti, aby vás při běhu udržela v teple a suchu.
Ploché švy zabraňují jakémukoli tření a plochý elastický pas se stahovací šňůrkou umožňuje nastavit kalhoty podle vašeho pohodlí. Se zipy u kotníků pro snadné oblékání a svlékání.
Ideální pro venkovní tréninky. Tyto legíny ASICS mají také skrytou kapsu na cennosti. Toto sportovní oblečení vás nikdy nezklame.
Kartáčovaný materiál chrání před větrem a chladem
Nastavitelná šňůrka v pase
Zipy u kotníků
Nejméně 50 % hlavního materiálu tohoto oděvu je vyrobeno z recyklovaného polyesteru
Materiál : 91 % polyester, 9 % elastan
Barva : PERFORMANCE BLACK

Běžecké kalhoty jsou vyrobeny z měkkého, pružného materiálu, který má vlastnosti regulující vlhkost. Šňůrka v pase zajišťuje dokonalé přizpůsobení, zatímco skrytá kapsa slouží k uložení menších nezbytností. Kromě toho jsou na přední straně opatřeny reflexním logem Asics pro lepší viditelnost za zhoršených světelných podmínek.
  • Značka

    ASICS

  • Velikost

    XL

  • 2. 5. 2024, 18:36

  • Zobrazení

    170

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!

Kategorie