Zobrazit přihlášovací formulář

NOVINKA

Administrace

NOVINKA

370 Kč
Doposud žádný zájemce
Glukosamin stimuluje syntézu hlavních složek chrupavky a zvyšuje produkci kyseliny hyaluronové v nitrokloubní tekutině. Inhibuje enzymy, které ničí tkáň chrupavky, zabraňuje vzniku a progresi osteoartrózy. Chondroitin se podílí na stavbě základních…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NOVINKA

370 Kč
Koupit
Glukosamin stimuluje syntézu hlavních složek chrupavky a zvyšuje produkci kyseliny hyaluronové v nitrokloubní tekutině. Inhibuje enzymy, které ničí tkáň chrupavky, zabraňuje vzniku a progresi osteoartrózy.

Chondroitin se podílí na stavbě základních látek chrupavky a kostní tkáně. Zlepšuje metabolismus fosforu a vápníku, inhibuje enzymy, které narušují strukturu a funkci kloubní chrupavky, brzdí proces stárnutí chrupavčité tkáně. Podporuje regeneraci povrchu chrupavky a kloubního vaku, zvyšuje produkci nitrokloubní tekutiny, zvyšuje pohyblivost postižených kloubů. Pomáhá snižovat zánět a bolest kloubů.
Methylsulfonylmethan (MSM) - přírodní sloučenina organické síry. Poskytuje podporu metabolickým procesům v pojivové tkáni, včetně kloubních povrchů, šlach a fascií. Pomáhá snižovat bolest, zánět a otoky.

Citrusové bioflavonoidy - mají antioxidační a protizánětlivou aktivitu. Pomáhají zpevňovat cévní stěnu, zlepšují průtok krve a snižují otoky tkání.

Extrakt z kořene zázvoru - obsahuje řadu biologicky aktivních látek, vitaminů (C, B6, B12), minerálních látek (Ca, Na, K, Fe, Mg), jejichž synergické působení snižuje zánět. To umožňuje působit proti průběhu zánětlivých procesů v kloubech s nejvyšší zátěží (kyčel, koleno), v meziobratlových kloubech, v místech úrazů a zlomenin a zlepšit kvalitu života.

Pro ženy a muže ve věku 18+
Nedoporučuje se během těhotenství a kojení.
  • Značka

    Mihi

  • Rozměry

    30 ks

  • 20. 5. 2024, 21:30

  • Zobrazení

    26

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Gel do myčky
Nové
Mihi

Gel do myčky

SOS sprej Aloe AKCE
Doplněk stravy /spalovač tuků/
Masážní váleček
Tyčinka proti rýmě i pro alergiky
Kolekce černý kaviár Mon platin
Krém na opalování SPF 50 + 250 ml
Kolagen hydrolyzovaný
Čistič skel TOP
Mr. Wipes Čistící ubrousky

Kategorie