Zobrazit přihlášovací formulář

Guarana tinktura - kapky - povzbuzující účinky, sn

Administrace

Guarana tinktura - kapky - povzbuzující účinky, sn

105 Kč
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 45 Kč
Guarana tinktura - kapky - povzbuzující účinky, snižuje bolest a pocit únavy! tinktura – Paulinia Cupana. Tato bylina, původem z Amazonie, obsahuje nejvíce aktivních látek v semenech (guaranin, tanin, theofylin, theobromin, vitamín C a další). V…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Guarana tinktura - kapky - povzbuzující účinky, sn

105 Kč
Koupit
Guarana tinktura - kapky - povzbuzující účinky, snižuje bolest a pocit únavy!

tinktura – Paulinia Cupana. Tato bylina, původem z Amazonie, obsahuje nejvíce aktivních látek v semenech (guaranin, tanin, theofylin, theobromin, vitamín C a další). V současné době se guarana pěstuje v Brazílii a Uruguaji. Využívána je bylinka zejména pro své povzbuzující a tonizující účinky, ale i schopnost snižovat bolest. Guarana má stimulační účinek na nervový systém, podobně jako kofein, obsažený v kávě. Na rozdíl od kofeinu však stimuluje intenzivněji a dlouhodoběji. Důležitá je skutečnost, že guarana nemá vedlejší škodlivé účinky. Bylina zlepšuje koncentraci, snižuje únavu, snižuje pocit hladu, urychluje spalování tuků, likviduje volné radikály. Mezi další často uváděné účinky patří regulace průtoku krve, normalizace krevního tlaku, urychlení regenerace svalů i nervů, odstraňuje bolesti hlavy, snižuje hladinu cholesterolu a uvolňuje zácpu. V každém případě se jedná o léčivku, která je svými účinky ojedinělá.

Indikace byliny:

* povzbuzující účinky
* snižuje bolest a pocit únavy
* netoxický - bez vedlejších účinků
* snižuje pocit hladu a urychluje spalování tuků
* reguluje průtok krve, normalizace krevního tlaku
* snadná a praktická aplikace
* bez předpisu

Kontraindikace: interakce s léčivy nejsou uváděny. Užívání guarany však nelze doporučit v případech, kdy se nám jedná spíše o zklidnění, při poruchách spánku a podobně.

Nežádoucí účinky: při vysokých dávkách může mít guarana vedlejší účinky. Zvracení, bolest žaludku, nervozitu, nespavost, třas. Zvyšuje riziko předčasného porodu. Kofein je na seznamu dopingových látek.

Podmínky pro dosažení maximálního účinku:

* preparát je vhodné podávat ráno.
* apli
  • 29. 5. 2012, 20:58

  • Zobrazení

    105

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

GUMMI 2in1 500ml
Nové
DEDRA

GUMMI 2in1 500ml

DEOTEX vůně ZAZEN 500ml

Kategorie