Zobrazit přihlášovací formulář

Lichořeřišnice tinktura - kapky - při zánětech moč

Administrace

Lichořeřišnice tinktura - kapky - při zánětech moč

115 Kč
Zaujalo 8 uživatelů
Doprava: od 68 Kč
Lichořeřišnice tinktura - kapky - při zánětech močového měchýře, akutní i chronické záněty, zlatý stafiylokok!!! 50 ml = 57 Kč 100 ml= 115 Kč tinktura - Tropaeolum Majus (Lichořeřišnice větší). Tato bylinka z Jižní Ameriky se využívá pro značné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lichořeřišnice tinktura - kapky - při zánětech moč

115 Kč
Koupit
Lichořeřišnice tinktura - kapky - při zánětech močového měchýře, akutní i chronické záněty, zlatý stafiylokok!!!
50 ml = 57 Kč
100 ml= 115 Kč
tinktura - Tropaeolum Majus (Lichořeřišnice větší). Tato bylinka z Jižní Ameriky se využívá pro značné antibiotické účinky. Užívané části jsou semena, květy a listy. Lichořeřišnice působí značně antibioticky se širokým spektrem zejména v oblasti urogenitálního aparátu. Působí na stafylokoky, streptokoky, proteus, E-coli a další druhy bakterií, lokalizované zejména v močových cestách. Působí na akutní i chronické záněty urogenitálního aparátu. Účinek přichází již do dvou hodin po podání, vrcholu dosahuje účinek po hodinách, ale po 16 hodinách účinek odeznívá. Je proto vhodné denní dávku rozdělit nejméně na dvakrát. Přípravek se osvědčil i při léčbě zánětu prostaty. Méně účinná je také proti infekcím dýchacího aparátu. Prokázaný je účinek lichořeřišnice proti padání vlasů a proti lupům. Celkově stimuluje imunitu. Účinná je proti žaludečním vředům a zánětům vaječníků.

Indikace byliny:

* při zánětech močového měchýře
* akutní i chronické záněty
* netoxický
* bez omezení věkem
* nevytváří se na něj rezistence
* snadné a praktické dávkování
* bez předpisu

Kontraindikace: Nejsou známy případy nežádoucích interakcí na léky či potravinové doplňky. Nejsou známa omezení v době těhotenství, nebo při kojení.

Nežádoucí účinky: nejsou nejsou známy případy předávkování lichořeřišnicí ani jakýchkoliv nepříznivých účinků. Při zvýšené náchylnosti k alergiím je vhodné aplikovat v kombinaci se šišákem bajkalským.

Podmínky pro dosažení maximálního účinku:

* preparát musí být podáván v intervalu 8 hodin
* v jedné k
  • 5. 3. 2015, 23:03

  • Zobrazení

    319

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

GUMMI 2in1 500ml
Nové
DEDRA

GUMMI 2in1 500ml

DEOTEX vůně ZAZEN 500ml

Kategorie