Zobrazit přihlášovací formulář

Jinan tinktura - kapky - ke zvýšení mentální výkon

Administrace

Jinan tinktura - kapky - ke zvýšení mentální výkon

105 Kč
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 45 Kč
Jinan tinktura - kapky - ke zvýšení mentální výkonnosti - prevence senility, při poruchách krevního oběhu v mozku a tkáních, prevence mozkových příhod!!! tinktura – Ginkgo Biloba (Jinan dvoulaločnatý) byl v přírodním léčitelství znám již 2800 let před…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Jinan tinktura - kapky - ke zvýšení mentální výkon

105 Kč
Koupit
Jinan tinktura - kapky - ke zvýšení mentální výkonnosti - prevence senility, při poruchách krevního oběhu v mozku a tkáních, prevence mozkových příhod!!!

tinktura – Ginkgo Biloba (Jinan dvoulaločnatý) byl v přírodním léčitelství znám již 2800 let před naším letopočtem. Každá tkáň s nedostatečnou výživou, tedy krvení, stárne a odumírá. Extrakt z jinanu má regulační účinky na celý kardiovaskulární aparát. Jinan zabraňuje křečovitým stahům tepen, rozšiřuje cévy, snižuje propustnost kapilár a upravuje jejich tonus. Extrakt jinanu upravuje sebezničující vlastnosti krve, které se projevují shlukováním krevních elementů v mikrocirkulačním řečišti, a tím zlepšuje proudění krve. Byl prokázán přímý vliv jinanu na prokrvování mozku až o 9%. U lidí postižených nedostatečným krvením mozku se po dvou měsících užívání jinanu vrací hodnoty takřka do normálu. Napomáhá řešit problémy při alergiích, zvláště astmatu. Jinan má silnou antioxidační schopnost.

Indikace byliny:

* ke zvýšení mentální výkonnosti - prevence senility
* při poruchách krevního oběhu v mozku a tkáních
* prevence mozkových příhod
* ochrana mozkových buněk
* u pravé migrény, závratí
* při poruchách krvení nohou, křeče v lýtkách
* při funkčních i mentálních poruchách potence
* umožňuje aktivní prožití stáří
* snadné a praktické dávkování
* bez předpisu

Kontraindikace: Jinan by neměly používat těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte jinan ani v případech, kdy vám způsobuje zažívací obtíže, bolesti hlavy nebo vyvolává alergickou reakci (začervenání kůže, svědění, otoky).

Nežádoucí účinky: nejsou nejsou známy případy předávkování jinanem ani jakýchkoliv nepříznivých účinků. Při zvýšené náchylnosti k alergiím j
  • 3. 8. 2013, 20:18

  • Zobrazení

    109

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

GUMMI 2in1 500ml
Nové
DEDRA

GUMMI 2in1 500ml

DEOTEX vůně ZAZEN 500ml

Kategorie