Zobrazit přihlášovací formulář

Energy sport - masážní olej - Při zvýšené fyzické

Administrace

Energy sport - masážní olej - Při zvýšené fyzické

149 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 68 Kč
Energy sport - masážní olej Jedná se o masážní bylinnou kompozici s chladivým efektem. Směs je určena při zvýšené fyzické zátěži k urychlení regenerace. Doporučujeme použít k urychlení rekonvalescence při nejrůznějších zhmožděninách, podvrknutích a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Energy sport - masážní olej - Při zvýšené fyzické

149 Kč
Koupit
Energy sport - masážní olej

Jedná se o masážní bylinnou kompozici s chladivým efektem. Směs je určena při zvýšené fyzické zátěži k urychlení regenerace. Doporučujeme použít k urychlení rekonvalescence při nejrůznějších zhmožděninách, podvrknutích a namožení vazů a šlach.

Návod k použití: důkladně vmasírujte na unavené svaly několikrát denně. Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Směs vykazuje mírný chladivý efekt. Přírodní aktivní látky mohou být silným alergenem, doporučujeme proto před plošným použitím přípravku nejprve provést test kožní dráždivosti.

Indikace byliny:

při svalové únavě
na těžké nohy
snadná a praktická aplikace
bez předpisu
Kontraindikace: Nejsou známy případy nežádoucích interakcí na léky či potravinové doplňky. Nejsou známa omezení v době těhotenství, nebo při kojení. Při přecitlivělosti na některou složku přípravku použijte jako podpůrný prostředek šišák bajkalský.
Ingredients (INCI): Prunus Dulcis, Helianthus Annus, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Jojoba Oil, Mentha Piperita Oil, Eucalyptus Globulus Oil, Juniperus Communis Oil, Abies Alba Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Menthol, Tocopheryl Acetate
  • 7. 7. 2011, 22:21

  • Zobrazení

    65

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Celustin mas. olej - proti celulitidě
Skořicový masážní olej - proti celulitidě
Jalovcový masážní olej - na unavené svaly
Směs k uvolnění dýchání mas.olej
Relaxační směs rostl.silic mas.olej
GUMMI 2in1 500ml
Nové
DEDRA

GUMMI 2in1 500ml

Kategorie