Zobrazit přihlášovací formulář

Lesní směs - masážní olej - aktivační masážní olej

Administrace

Lesní směs - masážní olej - aktivační masážní olej

99 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 68 Kč
Lesní směs - masážní olej Masážní olej s vysokým obsahem silic se zaměřením na pohybový aparát slouží k uvolnění a relaxaci. Kompozice bylin je vhodná zejména po fyzické zátěži. Aktivně působí proti křečím, urychluje regeneraci a relaxaci svalstva.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lesní směs - masážní olej - aktivační masážní olej

99 Kč
Koupit
Lesní směs - masážní olej

Masážní olej s vysokým obsahem silic se zaměřením na pohybový aparát slouží k uvolnění a relaxaci. Kompozice bylin je vhodná zejména po fyzické zátěži. Aktivně působí proti křečím, urychluje regeneraci a relaxaci svalstva. Kompozice těchto rostlin také celkově stimuluje při nervovém vyčerpání. Dalším efektem této kompozice je antiseptický a čistící účinek na pokožku. Při inhalaci uvolňuje dýchání. Jedná se o přírodní aktivní látky, které mohou u citlivějších jedinců dráždit pokožku.

Návod k použití: důkladně vmasírujte na unavené svaly několikrát denně. Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Směs vykazuje mírný chladivý efekt. Přírodní aktivní látky mohou být silným alergenem, doporučujeme proto před plošným použitím přípravku nejprve provést test kožní dráždivosti.

Indikace byliny:

na unavené svaly
proti křečím
při nervovém vyčerpání
uvolňuje dýchání
snadná a praktická aplikace
bez předpisu
Kontraindikace: Nejsou známy případy nežádoucích interakcí na léky či potravinové doplňky. Nejsou známa omezení v době těhotenství, nebo při kojení. Při přecitlivělosti na některou složku přípravku použijte jako podpůrný prostředek šišák bajkalský.

Ingredients (INCI): Paraffinum Liquidum, Pinus Pumilionis Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Eucalyptus Globulus Oil, Juniperus Communis Oil, Thymus Vulgaris Oil, Tocopheryl Acetate
  • Značka

    TOPVET

  • Rozměry

    200ml

  • 8. 8. 2011, 12:06

  • Zobrazení

    67

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Celustin mas. olej - proti celulitidě
Skořicový masážní olej - proti celulitidě
Jalovcový masážní olej - na unavené svaly
Směs k uvolnění dýchání mas.olej
Relaxační směs rostl.silic mas.olej
GUMMI 2in1 500ml
Nové
DEDRA

GUMMI 2in1 500ml

Kategorie