Zobrazit přihlášovací formulář

Směs k uvolnění dýchání mas.olej

Administrace

Směs k uvolnění dýchání mas.olej

99 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 68 Kč
Směs k uvolnění dýchání mas.olej - při chřipce a nachlazení Směs k uvolnění dýchání - masážní olej Masážní olej s vysokým obsahem bylinné kompozice vhodné při chřipce a nachlazení. Použité silice obsahují těkavé složky, které uvolňují neprůchodné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Směs k uvolnění dýchání mas.olej

99 Kč
Koupit
Směs k uvolnění dýchání mas.olej - při chřipce a nachlazení
Směs k uvolnění dýchání - masážní olej

Masážní olej s vysokým obsahem bylinné kompozice vhodné při chřipce a nachlazení. Použité silice obsahují těkavé složky, které uvolňují neprůchodné horní cesty dýchací. Na tělo tato směs působí celkově relaxačně. Silice snižují tělesnou teplotu a usnadňují průběh nemoci zejména při potížích s dýcháním. Vhodné je tímto olejem masírovat oblast hrudníku, ale směs je vhodná i k masáži celého těla.

Návod k použití: důkladně vetřete do oblasti hrudníku. Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Směs vykazuje mírný chladivý efekt. Přírodní aktivní látky mohou být silným alergenem, doporučujeme proto před plošným použitím přípravku nejprve provést test kožní dráždivosti.

Indikace byliny:

při chřipce a nachlazení
uvolňuje dýchání
ke snížení teploty
snadná a praktická aplikace
bez předpisu
Kontraindikace: Nejsou známy případy nežádoucích interakcí na léky či potravinové doplňky. Nejsou známa omezení v době těhotenství, nebo při kojení. Při přecitlivělosti na některou složku přípravku použijte jako podpůrný prostředek šišák bajkalský.
Ingredients (INCI): Paraffinum Liquidum, Eucalyptus Globulus Oil, Mentha Piperita Oil, Amyris Balsamifera Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Hyssopus Officinalis Oil, Tocopheryl Acetate
  • Značka

    TOPVET

  • Rozměry

    200ml

  • 8. 3. 2013, 15:13

  • Zobrazení

    59

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Celustin mas. olej - proti celulitidě
Skořicový masážní olej - proti celulitidě
Jalovcový masážní olej - na unavené svaly
Relaxační směs rostl.silic mas.olej
GUMMI 2in1 500ml
Nové
DEDRA

GUMMI 2in1 500ml

Kategorie