Zobrazit přihlášovací formulář

Skládací koloběžka Scooter MUUWMI XL Special

Administrace

Skládací koloběžka Scooter MUUWMI XL Special

1 750 Kč 2 590 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Skládací koloběžka Scooter MUUWMI XL Special Edition Designově povedená černo - žluto - červená skládací koloběžka jménem Muuwmi pochází z dílny společnosti Authentic Sports & Toys a nabízí vše, co byste od produktu vyrobeného v Německu očekávali.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Skládací koloběžka Scooter MUUWMI XL Special

1 750 Kč
  • Popis zboží
Skládací koloběžka Scooter MUUWMI XL Special Edition
Designově povedená černo - žluto - červená skládací koloběžka jménem Muuwmi pochází z dílny společnosti Authentic Sports & Toys a nabízí vše, co byste od produktu vyrobeného v Německu očekávali. Počínaje užitím vysoce kvalitních materiálů a konče typickou německou precizností a zaměřením na detail.

Jedná o skvělého volnočasového partnera, se kterým si užijete nejen spoustu legrace, ale také zkombinujete zábavné s užitečným. Tím užitečným je myšlena fyzická, nebo spíše sportovní, aktivita, jež je při každé jízdě vyvíjena. Jednoduše tak udržíte tělo v dobré kondici. Se svou maximální nosností 100 kg a nastavitelnými řídítky v rozmezí od 77 do 97 cm je vhodná jak pro děti, tak i pro dospělé.
Hlavní přednosti

Lehká hliníková konstrukce
Skládací mechanismus
Nastavitelná řídítka
Ložiska certifikovaná normou ABEC7
Intuitivní skládací mechanismus
Zadní protiskluzová třecí brzda

Zaměřeno na kvalitu

Konstrukce sestává z lehkého, přesto však odolného hliníku. Přední část zdobí zesílená vidlice zakončená řídítky s polstrováním na jedné straně a 205 mm velkým polyuretanovým kolečkem na straně druhé. To společně se svým zadním protějškem disponuje tvrdostí 82 A. Jedná se tedy o měkčí, a tudíž i pohodlnější variantu. Měkčí kolečka snižují citlivost na terénní nerovnosti, jinými slovy tlumí vibrace. Právě proto jsou vhodná spíše pro začátečníky nebo mírně pokročilé. Nechybí ani ložiska certifikovaná normou ABEC7, jenž garantuje naprosto minimální odchylku od dokonale přesného tvaru. Výsledkem je maximálně efektivní otáčení kol bez nežádoucího tření.

Pokud jde o bezpečnost, koloběžka je vybavena extra silnou protiskluzovou třecí brzdou, díky které máte
  • 19. 7. 2019, 15:48

  • Zobrazení

    193

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie