Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní komplet ZARA - triko, šortky, punčocháče

Administrace

Luxusní komplet ZARA - triko, šortky, punčocháče

499 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 61 Kč
Nádherný, nově pro dcerku kupovaný a minimálně nošený komplet ze ZARY - PC přes 1000 korun. Známé smetanové triko s dlouhým rukávems holkou s brýlemi s flitrů - 2x prané, téměř bez známek nošení, absolutně bez žmolků, kvalitní bavlna - to samé pevné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní komplet ZARA - triko, šortky, punčocháče

499 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
Nádherný, nově pro dcerku kupovaný a minimálně nošený komplet ze ZARY - PC přes 1000 korun. Známé smetanové triko s dlouhým rukávems holkou s brýlemi s flitrů - 2x prané, téměř bez známek nošení, absolutně bez žmolků, kvalitní bavlna - to samé pevné hnědé punčocháče s vysokým podílem bavlny a krásné koženkové šortky s ohrnem a regulací v pase - unositelné až do velikosti 140. Nejsou ani jednou prané, krásné, jen na zadečku je jakoby nakrabacená koženka, ale jinak bez prasklin, fleků apod. Velikost trika uvedená také 116, ale odpovídá velikosti jako punčocháče tedy 122 - měřte!!! Při koupi dalších 4 položek z tohoto alba hradím poštovné!!!
  • Značka

    ZARA

  • Velikost

    122

  • Rozměry

    triko - délka 46cm, šířka 34cm, rukáv od výstřihu 51cm, pas - 24-35cm, boky 41cm, délka 28cm

  • 22. 4. 2024, 6:32

  • Zobrazení

    382

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie