Zobrazit přihlášovací formulář

Sváteční komplet NEXT - blůzka, triko, legíny,

Administrace

Sváteční komplet NEXT - blůzka, triko, legíny,

499 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 61 Kč
...kraťasy, flitrové bolerko C&A....vše oblečeno a práno 2x, bolerko ani jednou. Opravdu dokobnalý sváteční kompletpro holčičky, co nemusí pořád šaty nebo sukýnku. Velikost uvedena všeho 7 let, ale řadím spíš jako 128 a doporučuji štíhlé holčičce .…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sváteční komplet NEXT - blůzka, triko, legíny,

499 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
...kraťasy, flitrové bolerko C&A....vše oblečeno a práno 2x, bolerko ani jednou. Opravdu dokobnalý sváteční kompletpro holčičky, co nemusí pořád šaty nebo sukýnku. Velikost uvedena všeho 7 let, ale řadím spíš jako 128 a doporučuji štíhlé holčičce . Sváteční kvalitní bavlněné tričko s dlouhým rukávem a s aplikací kytiček na PD a stříbrně zdobeé - ladé k proužku legínek - krásný stav, pěkně dlouhé, takže netáhne na zádíčka, bohužel se podařilo dceři na spodní straně rukávku od něčeho ve škole na besídce potřísnit - viz foto - takový našedlý flíček, ale při nošení vzhledem lokalizaci ne zas tak patrno. Při koupi dalších 4 položek z tohoto alba hradím poštovné!!!
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    128

  • Rozměry

    ROZMĚRY: délka zad 48cm, šířka 33cm, rukáv od výstřihu 51cm

  • 19. 4. 2024, 6:12

  • Zobrazení

    394

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nádherný letní žlutý overal NEXT

Kategorie