Zobrazit přihlášovací formulář

Parádní sportovní volný top 164/170 TOP STAV

Administrace

Parádní sportovní volný top 164/170 TOP STAV

70 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Nabízím k prodeji tento suprový sportovní top volného tzv. basketbalového střihu, skvěle doplňující letní sportovní nebo i přímo plážový outfit!!! Velice vydařené kvalitní zpracování, originální kontrastní prošívání, z boku jakoby rubových švů - vypadá…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Parádní sportovní volný top 164/170 TOP STAV

70 Kč
Koupit
Nabízím k prodeji tento suprový sportovní top volného tzv. basketbalového střihu, skvěle doplňující letní sportovní nebo i přímo plážový outfit!!! Velice vydařené kvalitní zpracování, originální kontrastní prošívání, z boku jakoby rubových švů - vypadá super!!!. Měla jsem ho jen párkrát k džínám a při beach volejbalových zápasech a věřte, že k bikinám vypadá na pláži naprosto super!!! :-) Pokud máte teda stále pěknou postavičku a nemáte ji zničenou jako já po třech dětech :-) Takže pokud máte ráda sportovní styl a nebo pokud chcete zazářit na pláži nebo třeba jen tady u nás u vody, neváhejte :-) Top je nošený, ale ve vynikajícím stavu bez vad a flíčků, snad jen nepatrně počínající žmolík, který ale zapadá do stylu, není vůbec na škodu, spíše naopak - top se nebojím řadit k mým TOP STAV kouskům, je stále rozhodně na parádu :-) Velice příjemný materiál 100% bavlna, kterým je podšitá i ta v prostřední linii vedená jakoby síťovinová vsadka. Naprosto fantastická barevná kombinace růžové s šedou je doplněná velice kvalitním stříbřitým nástřikem nápisu L.A. Route. Vypadá naprosto báječně!!!
Velikost na štítku psaná 164/170, ale odpovídá M, DOPORUČUJI :-)
Koukněte i na mé ostatní oblíbené topy v kategoriích starší děti (slečny) a mladší dospělí, které také, ač nerada, nabízím kvůli přibraným kilům, která mi po třetím mimču už bohužel nejdou dolů.
  • Značka

    PETROLIO USA

  • Velikost

    M

  • Rozměry

    Délka zad včetně ramínek 46 cm,šířka zad v oblasti podpaží 42cm.

  • 5. 5. 2024, 8:59

  • Zobrazení

    208

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Modrý top - boxer.tílko FB Sister - M/L
LUXUSNÍ ASYMETRICKÝ TOP - XS/S - N.O.V.Ý !!!
LUXUSNÍ DLOUHÝ ZNAČKOVÝ TOP - M - N.O.V.Ý!!!
KRÁSNÝ ELASTICKÝ TOP S LÍMEČKEM - S/M -
Krásný svetříkový top - 36S/38M - top stav :-)

Kategorie