Zobrazit přihlášovací formulář

GOLFKY TFK BUGGSTER S s potahem QUAX černý

Administrace

GOLFKY TFK BUGGSTER S s potahem QUAX černý

6 999 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
...s maximální výbavou bez záruky!! Zánovní - velmi málo používaný velmi známý a v černé barvě již těžko sehnatelný. Potah QUAX na odbružené konstrukci - kolečkách S. Potah je ze skoro nového kočárku, u kterého jsme zničili kontrukci. Potah QUAX je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

GOLFKY TFK BUGGSTER S s potahem QUAX černý

6 999 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
...s maximální výbavou bez záruky!! Zánovní - velmi málo používaný velmi známý a v černé barvě již těžko sehnatelný. Potah QUAX na odbružené konstrukci - kolečkách S. Potah je ze skoro nového kočárku, u kterého jsme zničili kontrukci. Potah QUAX je kvalitnější - pevnější a vodě i světlu odolný, proto jsme si ho nechali raději než originál Buggster potah. Včetně originál nánožníku, pláštěnky, stupátka, cestovního potahu třeba do letadla a předního náhradního nového kolečka. PC přes 10 000 korun, nyní 7000 a nutný prohlídka a osobní odběr v Mratíně!!! Na fotce jen původní potah ještě na původné konstrukci!!! Pošlu i poštou - bez osobní prohlídky, ale na Vaše riziko, že nebude odpovídat Vašim představám!!!
  • 24. 4. 2024, 6:10

  • Zobrazení

    1 265

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie