Zobrazit přihlášovací formulář

LUXUSNÍ DESIGUAL ŠATY - M - TOP STAV

Administrace

LUXUSNÍ DESIGUAL ŠATY - M - TOP STAV

999 Kč 1 100 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Parádní jedinečné šatičky od mé oblíbené španělské značky DESIGUAL, 100% ORIGINÁL, STYLE 11V2040. Super top stav :-) Krásný jakoby balonový střih, pod prsy s přestřižením a do gumy, k bokům se pak mírně rozšiřuje a dolů už zase jemně zužuje, se zakončením…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LUXUSNÍ DESIGUAL ŠATY - M - TOP STAV

999 Kč
Koupit
Parádní jedinečné šatičky od mé oblíbené španělské značky DESIGUAL, 100% ORIGINÁL, STYLE 11V2040. Super top stav :-) Krásný jakoby balonový střih, pod prsy s přestřižením a do gumy, k bokům se pak mírně rozšiřuje a dolů už zase jemně zužuje, se zakončením do širšího rantlu. Vytváří tak naprosto super fantastickou siluetu, jsou prostě úžasné :-) Parádní dvojitý výstřih, super efektní rukávky zakončené do gumičky, díky které vzniká tím nařasením takový romantický krásný volánek, je to velmi působivé, nádherné... Prostě skutečně úžasné šatičky, proto jsem je milovala :-) Pojďte si je také zamilovat :-)
Vel. psaná M, vhodné pro S+M, i drobnější L. Řiďte se ale prosím rozměry!!!
Materiál: velmi příjemný, lehoučký, splývavý, velmi kvalitní 100% polyester v takovém bavlněném typu, vhodný k nošení celoročně...
Barvy odpovídají fotkám, příjemné zemité podzimní tóny s převládající zelenou, khaki a béžovou, doplněné fialovou, lososovou, hnědou, smetanovou a cihlovou ... velmi krásné a sladěné :-)
Stav - nošené i prané šetrně, proto stále krásné, v super stavu, i když byly mé oblíbené, nosila jsem je k hnědým 3/4 legínám - super!!!
  • Značka

    DESIGUAL

  • Velikost

    M

  • Rozměry

    Délka cca 83 cm, průramky 41-46 cm, v místě přestřižení a gumy pod prsy 32-41 cm. Pas 38-45 cm, boky 44-51 cm, spodní rantl 42-47 cm.

  • 13. 12. 2023, 16:43

  • Zobrazení

    492

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

NÁDHERNÉ ŠATY TERRANOVA - S/M - TOP STAV
SUPER PARÁDNÍ SPORTOVNÍ ŠATIČKY - S

Kategorie