Zobrazit přihlášovací formulář

Nádherné stylové smyslné šatinky Desigual - S/M

Administrace

Nádherné stylové smyslné šatinky Desigual - S/M

1 100 Kč 1 200 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Házím do ringu svoje TOP STAR milované smyslné šatinky se srdíčky a pusou od Desigual :-) 100% originál!!! Jsou s podšívkou, silně projmutého střihu vepředu s kapsami. Vrchní materiál je jemně průsvitný v jemné jakoby krajkové struktuře. Jsou prostě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nádherné stylové smyslné šatinky Desigual - S/M

1 100 Kč
Koupit
Házím do ringu svoje TOP STAR milované smyslné šatinky se srdíčky a pusou od Desigual :-) 100% originál!!! Jsou s podšívkou, silně projmutého střihu vepředu s kapsami. Vrchní materiál je jemně průsvitný v jemné jakoby krajkové struktuře. Jsou prostě perfektní, nemají chybu :-) Byly moje milované hned od prvního dne a byla jsem na ně náležitě pyšná :-) ale už jsou mi knop a jsou dost krátké, co jsem přibrala, už se na ně opravdu necítím, tak je celkem dost nerada přenechávám nové majitelce...

Vel. M plně odpovídá, vhodné pro S+M. Řiďte se prosím rozměry!!! Délka 86 cm, délka podšívky 79 cm. Průramky 41-46 cm, v nejužším místě v oblasti zvýšeného pasu (měřeno těsně pod pusou) je 36-42 cm, boky cca přes kyčle 39-45cm, přes zadeček 44-50 cm. Šířka v místě přechodu na černou jednobarevnou látku bez vzoru, kde se také nacházejí ty kapsy, je 48-55 cm, šířka úplně dole 54-61 cm.

Materiál velmi příjemný, krásně pružný a hebký, trochu jakoby hřejivý, typuji bavlnu s vysokým podílem elastanu, podšívka bude polyester. Štítek je odstřihnutý, tak nemohu s určitostí říci. Nejsou vhodné do veder, jinak takřka k celoročnímu využití.

Stav super, působí skoro jako nové, ale nošené byly dost často, ve skříni mi moc nezahálely :-) Jsou naprosto bez vady, bez chybičky, stále na mega star parádu :-) Doporučuji na ně ale skvělou postavičku, aby působily perfektně :-)
  • 12. 12. 2023, 15:52

  • Zobrazení

    319

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LUXUSNÍ TOP/SUKNĚ 2v1 - XS/152 - TOP STAV
NÁDHERNÉ ŠATY TERRANOVA - S/M - TOP STAV

Kategorie